Foto:

Organiseren gaat mij goed af

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Arianne Achterberg aan de beurt.

Naam: Arianne Achterberg.
Geboren: Op 13 juli 1972 te Renswoude.
Woonplaats: Bennekom.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben getrouwd met Art Achterberg. Samen hebben we drie kinderen Tim (17 jaar) Roy (15 jaar) en Luc (10 jaar).
Hobby's: Ik vind het heerlijk om een avondje in de sauna door te brengen, tevens ben ik dol op Musicals.
Opleiding: Nadat ik de MAVO heb afgerond ben ik de opleiding tot ziekenverzorgster gaan volgen bij de Breukelderhof/Halderhof (nu Opella).

Huidige beroep: Momenteel ben ik drie dagen per week werkzaam als office manager bij Vermeulen Poultry Service in Ede.

Daarnaast werk ik in de avonden als oproepkracht bij Zorgvilla Nieuw Boschoord in Lunteren.
Wat vind je leuk aan dit werk: De afwisseling van mijn werkzaamheden vind ik het leukst. Op kantoor ben je het ene moment bezig met de administratie en het andere moment ben je dingen aan het regelen voor klanten. We zijn een kleinschalig bedrijf die gespecialiseerd zijn in disposables voor de food, medische sector en industrie. Dus afwisselend genoeg. Toch merkte ik aan mezelf, nadat ik vier jaar uit de zorg ben geweest, dat de zorg altijd bleef trekken. Daarom ben ik sinds vier maanden weer begonnen als oproepkracht. De zorgvilla is een kleinschalig woonvoorziening voor dementerende ouderen. Werken met ouderen is geen een dag het zelfde maar geeft mij hierdoor een voldaan gevoel.

Verder actief: Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin. Ik probeer waar kan te helpen bij schoolactiviteiten, tevens ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden tijdens de wedstrijden van onze kinderen. Ook zijn wij net klaar met het verbouwen van ons huis, hier zijn wij twee jaar mee bezig geweest en heeft veel tijd gekost.
Stamcafé: Een stamcafé heb ik niet, maar zo af en toe vind ik het lekker om even een wijntje te drinken samen met vrienden bij de Dorpsherberg in Bennekom.

Favoriete club: Mijn favoriete club is helaas niet VV Bennekom, maar DOVO uit Veenendaal. Naast dat alle drie de kinderen voetballen bij KSV Fortissimo, ben ik ook met regelmaat te vinden bij DOVO. Dit komt door Art (hij komt van oorsprong uit Veenendaal en was altijd al fan van DOVO). Dit heeft hij overgebracht aan mij. Al onze kinderen waren eerder lid bij DOVO dan dat ze aangegeven waren bij het gemeentehuis.
Favoriete krant: Een favoriete krant heb ik niet, wel lees ik altijd de regionale bladen.
Favoriete CD/muziek: Muziek uit de jaren 80 vind ik heerlijk om naar te luisteren.
Favoriete sport: Is toch wel voetbal, niet om zelf te doen maar om naar te kijken. Volgens de kinderen ben ik soms wel eens te fanatiek langs de zijlijn. Verder loop ik een paar keer in de week met onze hond.
Favoriete vakantieadres: Cuba, hier zijn wij twintig jaar geleden op vakantie geweest en dat heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik er graag nog een keer naar terug wil. Ik wil graag zien wat er in die 20 jaar allemaal veranderd is.
Slecht in: Ik kan nogal direct uit de hoek komen. Dit wordt niet altijd door iedereen gewaardeerd.
Goed in: Dingen organiseren gaat mij goed af. Ik vind het ook leuk om dingen te regelen. Verder ben ik een zorgzaam type.
Hekel aan: Liegen en mensen die zichzelf beter vinden dan een ander. Ik zeg altijd maar zo: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.
Spijt van of over willen doen: Echt spijt van dingen heb ik niet, al vind ik het wel jammer dat ik na mijn opleiding tot ziekenverzorgster niet door ben gegaan met de verpleegkundige opleiding. Op dat moment was ik net samen gaan wonen en had ik geen zin meer in school en zei ik altijd eerst een paar jaar werken en dan kan ik altijd nog de verpleegkundige opleiding gaan doen, maar ja van uitstel komt afstel...
Goede voornemens: Echt goede voornemens heb ik niet, wel moet ik soms eens meer aan mezelf denken. Ik doe graag dingen voor een ander maar vergeet mezelf dan nog wel eens, dus misschien een voornemen om daar op te letten.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Samen met mijn gezin op vakantie naar Cuba.
Lelijkste plekje in Bennekom: In de straat tegenover ons heeft de gemeente vorig jaar een hele rij nieuwe bomen geplaatst, echter zijn ze vergeten deze met regelmaat water te geven zodat deze bomen het zelfde jaar allemaal dood zijn gegaan, echt een lelijk gezicht.
Mooiste plekje in Bennekom: Mooiste plek in Bennekom vind ik eigenlijk wel ons huis. Wij hebben dit twee jaar geleden gekocht nadat we een jaar in een woonunit hebben gezeten en bijna dag en nacht, is het echt mooi geworden. Tevens vind ik Hoekelum een mooie plek, hier zijn wij 23 jaar geleden getrouwd. Nu loop ik hier regelmatig met onze hond.

Estafettestokje gaat naar: Annet Meijnen.
Omdat: Annet is een mooi persoon, die volgens mij veel te vertellen heeft over haar zelf.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden