Workshop “Je eigen onderneming starten” bij WerkWiel Wageningen”

15 oktober 2021 om 17:50 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 26 oktober houdt Jolande van Van Nieuwkerk Belastingadvies een presentatie over het zzp-erschap. Jolande deelt haar ervaringen met het opstarten van een onderneming en het ondersteunen van startende ondernemers. In haar praktijk Van Nieuwkerk Belastingadvies stelt zij belastingaangifte voor particulieren en eenmanszaken op en verzorgt zij deels of volledig de administratie van ondernemers. Ook treedt zij op als executeur van (levens)testamenten.

Tijdens de presentatie wordt jou een spiegel voorgehouden of het ondernemerschap bij jou past. Ook is er aandacht voor het starten van een onderneming naast een uitkering van het UWV en ruimte voor discussie en vragen.

Ben je geïnteresseerd in het verhaal van Jolande van Nieuwkerk dan ben je 26 oktober van harte welkom bij WerkWiel Wageningen.

Locatie, tijd, deelname bijeenkomsten:

- De kantine van sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen (tenzij anders vermeld)

- Van 9.30 tot 11.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur; napraten en helpen opruimen tot 12.00 uur

- Deelname is gratis. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Elke dinsdagochtend organiseert WerkWiel Wageningen een activiteit in de kantine van de Vlinder. Wil je meer weten over WerkWiel Wageningen bezoek dan de website of kom een keer naar een ochtend van WerkWiel Wageningen.

Voor meer informatie:

Website: https://werkwiel.wordpress.com

LinkedIn pagina: https://nl.linkedin.com/in/werkwielwageningen

Wil je de wekelijkse mail ontvangen meld je dan aan bij werkwiel@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie