Proeven tijdens de wandeling rondom het thema
Proeven tijdens de wandeling rondom het thema Wilma van de Veen

Knipoog-naar-de-herfst-wandeling

14 oktober 2021 om 13:23 Lokaal Deel je nieuws

Wandel mee met Natuurlijk Wandelen en meer! op 27 oktober om 10.00 uur in de omgeving van Bennekom. Er is een prachtige wandeling uitgezet met allerlei verrassende elementen. Zo krijgt de herfst een heel eigen kleur en ook een eigen smaak: er wordt onderweg letterlijk geproefd van de herfst.

Het motto van Natuurlijk Wandelen en meer! is  ‘Beleef en Geniet’. Dat komt elke wandeling weer terug op een originele manier. De wandeling wordt verzorgd door Jeannette Smits en Wilma van de Veen. Zij hebben op diverse gebieden ervaring opgedaan als natuurgids en wandelcoach.

Aan het eind van de wandeling is er koffie/thee. Bovendien gaat iedereen met een herfstverrassinkje naar huis. Deelname bedraagt 5 euro. Het startpunt wordt gecommuniceerd na opgave en is in de omgeving van Bennekom. Deze wandeling is zonder honden en is ongeveer vier kilometer.

Op de website https://natuurlijkwandelenenmeer.nl is meer informatie te vinden. Natuurlijk Wandelen en Meer! biedt organiseert ook groene teamuitjes, verrassende groene activiteiten voor vriendinnengroepen en familiebijeenkomsten. Actief of minder actief (denk aan de wervelende natuurquiz), maar altijd met een groen accent!

Men kan zich opgeven via de website of via natuurlijkwandelenenmeer@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie