Marten van den Brink doet vrijwilligerswerk voor korfbalclub DVO.
Marten van den Brink doet vrijwilligerswerk voor korfbalclub DVO. (Foto: )

Sportplezier bij Netgoed en DVO

Naam: Marten van den Brink.
Geboren: Op 25 maart 1964.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Pas 29 jaar gelukkig getrouwd met Jorien en nog steeds verliefd. Wij hebben 3 lieve dochters. Noortje (26), Sara (24) en Bregje (18). Inmiddels zijn de mannen Siemen en Jeffrey vanzelf aan komen waaien. Daar heb ik niets voor hoeven te doen. Tipsie onze leasekater complementeert ons gezin.
Hobby's: Iedere woensdag avond om 21:00 uur is het volleybal tijd met ons gezellige clubje NETGOED. Lekker ballen, spannende potjes en goed voor de lachspieren. Verder kan ik genieten van de kleine geneugten van het leven. Een goed glas bier op een terras, een mooie wandeling, of een spannende Netflix serie.
Opleiding: MDS.
Huidige beroep: Ik werk als sales coördinator bij een vleeswarenproducent.
Wat vind je leuk aan dit werk: Ik houdt me bezig met alle facetten van ons bedrijf en dat maakt mijn functie zeer afwisselend.
Verder actief: Ik doe vrijwilligerswerk voor de mooiste korfbalclub die er is DVO. Daar heb ik onder andere met een aantal leuke mensen het JAspirantenkamp opgezet. Daarnaast heb ik meegedraaid in verschillende commissies, projectgroepen en bestuur. Op dit moment doe ik wat activiteiten voor het clubhuis. Met een aantal 'oudere jongeren' hebben we ons eigen vak, VAK MAX opgericht. Iedere thuis wedstrijd van DVO1 genieten we dan met elkaar van de gezelligheid en van de topsport.
Stamcafé: Natuurlijk het sfeervolle clubhuis van DVO en ik mag graag een biertje drinken met vrienden of gezin bij Café de Vlaamsche Reus in Wageningen.
Favoriete club: DVO en Netgoed.
Krant: Het Bennekoms Nieuwsblad.
Muziek: De CD's van Supertramp, The Allen Parsons Project, Dire Straits en Pink Floyd heb ik grijs gedraaid en vind ik nog steeds top.
Sport: Volleybal om zelf te doen en om naar te kijken bijna alle balsporten.
Vakantieadres: Italië.
Slecht in: Zonder frustratie een parkeerplaats vinden in een drukke stad. Het is absoluut een straf voor mijn passagiers om dit proces mee te maken.
Goed in: Relativeren en organiseren.
Hekel aan: De regel - claim en prestatiecultuur. Het zou allemaal wel wat gemoedelijker kunnen.
Spijt van of over willen doen: Het leven loopt zoals het loopt en dingen overdoen misschien alleen om er bewuster van te genieten.
Goede voornemens: Bewuster genieten van de kleine dingen.
Lelijkste plekje in Bennekom: Overal waar zwerfafval ligt daar is het lelijk.
Mooiste plekje: Ik kan niet kiezen tussen de vele mooie plekjes van Bennekom, dus zeg ik mijn ouderlijk huis aan Acacialaan, vanwege de mooie herinneringen.
Estafettestokje gaat naar: John Hamstra.
Omdat: John is een goede vriend en heeft vast veel te vertellen over zijn werk bij defensie en ik ben heel benieuwd wat zijn favoriete club is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden