IJssalon La Fontana neemt het voedselbankstokje over van de Etos.
IJssalon La Fontana neemt het voedselbankstokje over van de Etos. (Foto: )

Kratten voedselbank deze maand bij La Fontana

De zomervakantie komt langzaamaan in zicht. Natuurlijk kan iedereen zijn batterij weer even flink gaan opladen, maar het is ook het perfecte moment om eens wat extra klusjes in huis op te pakken. Daarom lijkt juli ons een prima maand om het estafettestokje over te nemen van de Etos.

BENNEKOM - De voorraadkast is hoog toe aan een frisse wind. Komt dat eens even goed uit! Alles wat je kwijt wilt of toch telkens maar in die kast blijft staan, kan je beter naar de ijssalon brengen zodat de voedselbank er andere mensen mee kan verblijden. De hele maand juli kan je voedselwaren of toiletartikelen inleveren bij ons en wat is nou een fijner idee dan dat je niet alleen zelf vrolijk wordt van die schone voorraadkast, maar ook nog eens andere mensen hiermee helpt.

Bij ijssalon La Fontana vinden wij het een mooi initiatief dat inmiddels al een aantal jaren de voedselbank estafette wordt gewisseld tussen allemaal verschillende Bennekomse ondernemers. Met een klein gebaar kunnen andere mensen worden geholpen, wie wil dat nou niet doen.

Hopelijk stimuleren wij iedereen door de kratten zichtbaar te plaatsen en natuurlijk zal ik mijn eigen keukenkastjes laten blinken en ondertussen het kratje vullen. Helaas is het nog steeds zo dat gezinnen in Nederland met zo weinig weekbudget rond moeten komen dat zij zelf niet eens in de mogelijkheid zijn om hun eigen boodschappen te halen voor de hele week. Maar gelukkig is de voedselbank daar en met elkaar moeten we ervoor zorgen dat de voedselbank, bestaande uit allemaal lieve vrijwilligers die zich willen inzetten voor de medemens, hun werk kan blijven uitvoeren.

Dus mijn advies is: opruimen maar en creëer die mooie win-win situatie! Jij blij, heel veel mensen blij!

Succes met poetsen allemaal en na het harde werken heb je wel wat lekkers verdiend en laten wij dat nou net verkopen! Dus tot snel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden