Doe mee met de Edese Ondernemers Challenge
Doe mee met de Edese Ondernemers Challenge foto van website EOC

Ben jij startend ondenemer die impact wil maken met jouw bedrijf? Doe mee met de Edese Ondernemers Challenge!

30 september 2021 om 10:45 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf heden kunnen ondernemers uit de gemeente Ede* zich gratis aanmelden voor de Edese Ondernemers Challenge. De gemeente Ede daagt jou als (startend) ondernemer uit met een idee te komen ten behoeve van de lokale maatschappij. Het uitgewerkte idee of projectplan, dat moet voldoen aan vijf criteria op het gebied van sociale impact, innovatie en duurzaamheid, maakt kans op financiering na beoordeling van een jury. Gedurende de hele Challenge krijgen deelnemers professioneel advies en ondersteuning.

Het programma bestaat uit 5 trainingsdagen. Waarbij in de ochtend een workshop wordt verzorgt op het gebied van ondernemerschap, in de middag is er een bedrijfsbezoek waarbij de ondernemer zijn of haar ondernemersverhaal vertelt. Tussen de trainingsdagen door is er de mogelijkheid om individueleel gecoacht te worden. Het programma wordt afgesloten met een feestelijke bijeenkomst.

Meer sociale impact door lokale ondernemers

Met deelname aan de Challenge krijgen ondernemers bovendien een sparringpartner toegewezen in de vorm van een ondernemersbuddy. Daarnaast leren ze gelijkgestemde ondernemers kennen en vergroten ze hun netwerk met relevante partijen. De Challenge werd eerder al driemaal succesvol uitgevoerd in de gemeente Groningen door Buro Bries.

Kijk voor alle informatie op edeseondernemerschallenge.nl of neem contact met op Floor Kuipers (06-23145237) of Hans Zomer (06-51837131).

*Heb je interesse maar ben je niet gevestigd in de gemeente Ede? Schroom niet om contact op te nemen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie