Wilma en Jeannette bij een beleveniswandeling
Wilma en Jeannette bij een beleveniswandeling Wout Schotsman

Beleveniswandeling knipoog-naar-de-herfst

22 september 2021 om 10:52 Lokaal Deel je nieuws

Knipoog-naar-de-herfst-wandeling

Wandel mee op 6 oktober om 10.00 uur! We hebben een prachtige wandeling in de omgeving van Bennekom uitgezet. Met daarbij een knipoog naar de herfst. Ruiken, kijken, proeven en vooral .... veel genieten! Een beleveniswandeling op en top!

De wandeling duurt anderhalf uur en is ongeveer vier kilometer.

Natuurlijk Wandelen en meer! organiseert wandelingen in Bennekom en omgeving*. Er wordt gewandeld in de natuur en daarbij krijgen onze zintuigen alle ruimte: ruiken, kijken, proeven voelen en luisteren (wel eens echt even stilgestaan en een paar minuten gericht geluisterd?).
Het doel is de natuur te beleven, en ontspannen te genieten.

Het motto is dus ‘Beleef en geniet’. Elke wandeling bevat enkele verrassende onderdelen. Wandel eens mee en l aat je verrassen !

De wandeling wordt verzorgd door Jeannette Smits en Wilma van de Veen. Zij hebben op diverse gebieden ervaring opgedaan als natuurgids en wandelcoach.

Aan het eind van de wandeling is er koffie/thee. En ook onderweg valt er wat te proeven. We vragen een bijdrage van 5 euro.

Voor opgave en vragen: Mail Jeannette: bakker.jeannette@gmail.com of natuurlijkwandelenenmeer@gmail.com.

Het startpunt hoort u na opgave en het is in de omgeving van Bennekom (Deze wandeling is zonder honden!).

*Natuurlijk Wandelen en meer!

Natuurlijk Wandelen en meer ontwikkelde ook stiltewandelingen, wandelingen voor feestelijke gebeurtenissen (bijvoorbeeld jubilea), wildplukwandelingen en ‘groene’ teamuitjes op diverse locaties. Voor alle mogelijkheden: https://natuurlijkwandelenenmeer.nl

Voor vragen kunt u mailen naar bovenstaande mailadressen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een knipoog naar de herfst – Natuurlijk wandelen en meer! Verrassende wandeling bij Bennekom. Opgave en informatie Jeannette Smits (bakker.jeannette@gmail.com) en/of natuurlijkwandelenenmeer@gmail.com.

Zie ook: https://natuurlijkwandelenenmeer.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie