Repetitie avond Triple B Bigband Bennekom in het OBK gebouw
Repetitie avond Triple B Bigband Bennekom in het OBK gebouw Marian Eizinga

Triple B Big Band Bennekom is weer gestart met repetities

5 september 2021 om 17:42 Lokaal Deel je nieuws

Triple B Big Band Bennekom is weer gestart met de repetities na de vakantieperiode. In het muziekcentrum van de OBK Bennekom heeft Triple B inmiddels een goede repetitieruimte gevonden, waar de bandleden elkaar weer kunnen zien én horen! Afgelopen vrijdagavond werd met veel enthousiasme gerepeteerd aan nummers van Sammy Nestico, Count Basie en The Beatles. Hoewel er nog geen optredens gepland staan vanwege de corona-maatregelen, gaat deze swingende Bennkomse Big Band toch nieuw repertoire instuderen. Want, zodra het weer kan, zal Triple B een jazz evenement organiseren bij de muziektent op het Van Slootenplein in Bennekom.

Triple B doet mee aan de actie ‘Spaar je club gezond’ van Plus Bennekom om dit gratis jazz evenement te kunnen bekostigen. Vanaf 5 september kunnen sponsorpunten gespaard worden en via de website van de Plus gedoneerd worden aan de deelnemende clubs waaronder Triple B. Meer informatie hierover op de websites van de Rabobank en Big Band Bennekom.

Triple B Big Band Bennekom bestaat uit enthousiaste amateurs die de typische ‘Big Band sound’ een warm hart toedragen. Liefhebbers van jazz, latin, pop en swing worden tijdens een swingend optreden van Triple B op hun wenken bediend. Bekende nummers als ‘Got to get you into my life’, ‘Fly me to the Moon’ en niet te vergeten ‘In the mood’ zullen in een muzikale vogelvlucht aan het gehoor voorbij trekken. Gedy van Rijn is de vaste zangeres van Triple B. De band staat onder leiding van Marc van den Bosch.

www.bigbandbennekom.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie