Afbeelding

Estafettestokje Voedselbank naar Dance Studio Bennekom

1 mei 2017 om 15:30 Algemeen

BENNEKOM - Vanaf 8 mei kunt u spullen voor de Voedselbank Ede inleveren bij Dance Studio Bennekom. U vindt Dance Studio Bennekom aan de Van Brienenstraat 7c in Bennekom. Van maandag tot en met vrijdag kunt u na 16.00 uur weer uw lang houdbare levensmiddelen en drogisterijartikelen inleveren. 
Zo’n 160 gezinnen (dit zijn zo’n 400 personen) uit de gemeente Ede die hulp hard nodig hebben krijgen wekelijks een boodschappenpakket. Hieronder is ook een aantal gezinnen uit Bennekom. Deelname aan de Voedselbank is tijdelijk en voorziet in nood in een tijdelijk situatie. De deelnemers zijn verplicht te werken aan de sociale en financiële zelfredzaamheid. Dit betekent dat cliënten alleen gebruik kunnen maken van Voedselbank Ede als zij actief werken aan het oplossen van hun problemen. 
Dance Studio Bennekom wil hiermee ook graag weer haar steentje bijdragen. Dance Studio Bennekom is een plek waar dansers zich thuis voelen met een allround dansles-aanbod voor iedereen die van dansen houdt. Zowel op recreatief als wedstrijdniveau streven zij ernaar om kwalitatieve up-to-date danslessen aan te bieden waar tegelijkertijd het familiegevoel en persoonlijke begeleiding centraal staat. 
Kijk voor meer informatie op www.voedselbankede.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie