Afbeelding

Prachtige opbrengst voor Liliane Fonds

7 november 2017 om 19:38 Algemeen

BENNEKOM – Mariëlle de Koning (r) van Albert Heijn Bennekom overhandigt een cheque aan Frits Mutsaers (l) van het Liliane Fonds met een prachtig bedrag van 730 euro. Klanten van Albert Heijn Bennekom doneerden in de afgelopen maand hiervoor hun statiegeld.

Met deze opbrengst kan het Liliane Fonds vijf kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een jaar lang helpen. Miljoenen van deze kinderen leven in de armste landen van Afrika, Azië en Latijns Amerika. Buitengesloten, kansloos en veel vaker dan anderen slachtoffer van verwaarlozing, misbruik en geweld. Samen met lokale partnerorganisaties maakt het Liliane Fonds kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. Door het functioneren van kinderen te verbeteren, hen zelfbewust en weerbaar te maken en barrières op te heffen die hen verhinderen mee te doen in de samenleving.
Mutsaers sprak namens het fonds zijn dank uit aan de klanten voor de opbrengst en aan de medewerkers van Albert Heijn voor de plezierige samenwerking. Het Liliane Fonds en Human Rights Watch werken beide al tientallen jaren wereldwijd om kwetsbare kinderen te beschermen. Human Rights Watch richt zich op de bescherming van fundamentele rechten voor kinderen door onder andere druk uit te oefenen op beleidsmakers en overheden.

Kijk voor meer informatie op www.lilianefonds.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie