D-senioren teams.
D-senioren teams. (Foto: )

Succesvol halve finale voor DOS Bennekom

BENNEKOM - De halve finale voor het Nederlands Kampioenschap Acro in Oss was voor DOS succesvol. Twee teams zijn door naar het Nederlands Kampioenschap op 8 juni. Na plaatsingswedstrijden en het Oost Nederlandse Kampioenschap, kwamen voor DOS vier teams op verschillende uit op de halve finale.

In de ochtend mochten Sophie, Mika en Britt (E-Jeugd) de spits afbijten. Het trio is dit seizoen voor het eerst bij elkaar en heeft een pittig jaar achter de rug vanwege blessures. Dit heeft ze echter niet weerhouden van een plaats in de halve finale. Met gezonde spanning begonnen de meiden een mooie oefening hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes maar met een super score waren de meiden en trainsters dik tevreden. Met een vierde plek hebben zij zich nu geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op 8 juni.

In de middag was het de beurt aan Pien, Emony en Nina (D-Senioren). Met voor hun maar 1 Plaatsingswedstrijd stonden ze eerste reserve voor het Oost Nederlandse Kampioenschap en hebben als nog de halve finale mogen behalen. Dat is een knappe prestatie!
Ze begonnen met een mooie sterke oefening waar Nina erg hoog werd gegooid door Emony en Pien. Ze hebben een mooie oefening neergezet waarin je kon zien hoe ze gegroeid zijn in de loop van het seizoen.

In de categorie gemengd duo D Senior deden twee teams mee. Eelco en Joyce lieten een mooie stabiele oefening zien en hebben zich door voldoende punten aantal te behalen ook geplaatst voor de finale op 8 juni.

Het duo Laura en Esra (D-Senior) zijn al een paar jaar samen. Helaas is dit wel het laatste jaar samen i.v.m studeren van Laura. De meiden staan sterk in hun schoenen en lieten een mooie goed uitgevoerde oefening zien met veel chemie en een mooie hoge salto. Het niveau was hoog; met een 11e plek mogen ze heel tevreden zijn.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden