Foto:

Lekker Bennekoms

Op zaterdag 25 mei van 13.00 tot 21.00 uur vindt er voor de vierde keer op rij het culinaire evenement 'Lekker Bennekoms' plaats, wederom bij de Muziektent op het Van Slootenplein.

BENNEKOM - Lekker Bennekoms is een initiatief van Stichting Muziektent Bennekom. De drankopbrengst gaat ook naar deze stichting. Dit is nodig voor onder andere de onderhoud aan de muziektent.

Acht Bennekomse horeca ondernemers zullen de sterren van de hemel koken. Ieder zal twee tot drie gerechten gaan bereiden en deze kunnen tegen een klein prijsje worden gekocht.

Gedurende de dag treden er drie bands (achtereenvolgens) op. De aftrap wordt gedaan door Mr Dixieland, een troubadour die over het plein loopt, met zijn instrumenten en zang. Vervolgens is het de beurt aan de Wageningse studentenband Able Bodied Seamen (ABS) en als laatste treedt de Edese band 'Undercover' op. Wat dit jaar zal veranderen is de tijd. De voorgaande jaren begon Lekker Bennekoms om 16.00 uur. Dit jaar is de start al om 13.00 uur. Op deze manier wil de organisatie een evenement neerzetten voor jong en oud. Er zal worden geschminkt en er komt een springkussen voor de kleintjes. Gedurende de dag zullen de leden van DanceStudio Bennekom optredens geven rondom de muziektent.

De toegang tot Lekker Bennekoms is gratis. De muntverkoop voor de hapjes en drankjes start om 12.30 uur op het Van Slootenplein. Pinnen is mogelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden