Foto:

Ontstressen in Bennekom

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Roel Bertens aan de beurt.

Naam: Roel Bertens.
Geboren: Op 20 januari 1986 te Oud en Nieuw Gastel.
Woonplaats: Bennekom, in de Prins Bernhardlaan.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Verliefd op Lisa en samen hebben we op dit moment twee kinderen: Mats en Nina. In mei verwachten we nog een dochtertje.
Hobby's: Vooral sporten (mountainbiken, zaalvoetbal en hardlopen) vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast ben ik sinds dat we hier wonen erg druk in en om het huis. Dit ben ik ook als hobby gaan zien en is net zoals het sporten een goede manier om mijn hoofd leeg te kunnen maken na een dag hard werken.
Opleiding: Bestuurskunde (richting veiligheid) aan de VU in Amsterdam en Integrale Veiligheidskunde in Utrecht.
Huidige beroep: Ik werk als operationeel manager binnen de Rijksoverheid.
Wat vind je leuk aan dit werk: Vooral vanwege mijn achtergrond vind ik het leuk dat ik binnen het veiligheidsdomein werkzaam ben. Ik vind het interessant om samen met mijn team uitdagingen aan te gaan met oog voor zowel de menselijke als de procesmatige kant.
Verder actief: Ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen met mijn gezin en vrienden te doen. Ook wonen we in een leuke buurt waarin vaak iets te doen is. Zo organiseer ik samen met een andere buurman dit jaar het straatfeest.
Stamcafé: In Bennekom is dit zonder twijfel onze zelf gemaakte bar. Op dit moment staat hij bij een buurman in de achtertuin. Daarnaast heb ik tien jaar in Utrecht gewoond en daar ga ik altijd nog graag een speciaal biertje drinken bij biercafé Olivier.
Favoriete club: Ajax.
Favoriete krant: Het Bennekoms Nieuwsblad.
Favoriete CD/muziek: Dit is heel verschillend en ligt aan het moment.
Favoriete sport: Voetbal en mountainbiken.
Favoriete vakantieadres: Naar de zon of een leuke citytrip. Op nummer één staat voor mij nog altijd Cuba waar ik enkele jaren geleden met Lisa geweest ben.
Slecht in: Ik kan niet goed stil zitten en heb altijd het gevoel dat ik nog even iets moet doen. Er zitten dan ook vaak te weinig uren in een dag.
Goed in: Vooruit denken en anticiperen op wat komen gaat.
Hekel aan: Te lang stilzitten.
Spijt van of over willen doen Ik ben te vroeg gestopt met voetballen op het veld.
Goede voornemens: Ik wil me minder druk maken om onbelangrijke dingen.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Een lange reis door Zuid-Amerika maken.
Lelijkste plekje in Bennekom: Ik ben er nog nooit geweest, maar ik denk de badkamer van buurman Koen.
Mooiste plekje in Bennekom: Ik vind heel de omgeving erg mooi en rustig. Ik heb tien jaar in de stad (Utrecht) gewoond en werk nu in Den Haag. Het geeft me elke keer weer een goed gevoel als ik Bennekom binnen rijdt.
Estafettestokje gaat naar: Nicoline Roozen.
Omdat: Via mijn werk heb ik haar als teamcoach leren kennen. Achteraf hoorde ik dat ze ook in Bennekom woont. Heel toevallig en ik ben benieuwd naar haar verhaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden