Gezelligheid tijdens en na de wedstrijden.
Gezelligheid tijdens en na de wedstrijden. (Foto: )

Bennekom organiseert groot voetbaltoernooi

BENNEKOM - Zaterdag 22 juni gaat een grote dag worden voor voetbalvereniging Bennekom. Op die dag worden een kleine veertig voetbalteams uit het hele land verwacht voor het jaarlijkse voetbaltoernooi. Dit jaar met een flink wat grotere omvang dan andere jaren.

Momenteel is de organisatie druk bezig om alle aangemelde teams een mooie dag aan te bieden. Dat betekent ondertussen een zekere bezetting van 10 teams voor het 35+ toernooi, 9 voor de 45+, 6 voor de dames en 12 voor de senioren. Het seniorentoernooi zit vol, maar voor de drie andere toernooien is nog een enkele plek beschikbaar.

Foto: Beeld van een wedstrijd uit een vorig toernooiDe bedoeling is om een toernooi te organsieren waar sportiviteit voorop staat maar waarbij het ook gaat om spannende wedstrijden. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor bezoekers door ze mooie activiteiten aan te bieden onder anderen in de vorm van bubbelballen, spingkussen, pannakooi en een verloting met mooie prijzen, bijvoorbeeld een midweeks uitstapje. Een groot aantal vrijwilligers heeft zich al aangemeld om er een overgetelijke dag van te maken.

Het toernooi wordt een warm hart toegedragen door verschillende sponsoren die zorgen voor bijdragen aan eten, drinken en activiteiten. Op die manier wordt het ook mogelijk gemaakt om de sportieve voetbaldag een spetterend vervolg te geven met een sfeervolle feestavond.

Mocht je dit aanspreken en wil je je nog inschrijven wees er dan snel bij door je team aan te melden via de website van vv Bennekom (www.vvbennekom.nl), maar vol=vol.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden