Zaterdag 11 mei is er bij Geels Woonwarenhuis een Lente-event.
Zaterdag 11 mei is er bij Geels Woonwarenhuis een Lente-event. (Foto: )

Lente-event bij Geels Woonwarenhuis

Op zaterdag 11 mei organiseert Geels Woonwarenhuis in Bennekom traditiegetrouw het lente-event. De voorbereidingen zijn al in volle gang, directeur Gerrit Geels: "Het lente-event zal net als voorgaande jaren bestaan uit spetterende acties, leuke activiteiten voor jong en oud, workshops, demonstraties, lekker eten en gezellige muziek!"

BENNEKOM - Populair onderdeel van het lente-event is het jaarlijks terugkerende tuinadvies. De interesse is onverminderd hoog: "Nu is de tijd om met de tuin aan de slag te gaan en dat zie je ook terug in de aanmeldingen. Voor slechts 25 Euro krijg je 1 uur lang tuinadvies van tuinarchitect Herbert Mombarg over inrichting, planten en materiaalgebruik. Er zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan op onze website!"

Ook de demonstraties van topmerken zijn ieder jaar een groot succes: "De combinatie van gemak en kwaliteit wordt steeds belangrijker in en om huis. Daarmee groeit de behoefte aan een goede voorlichting." Op zondag 12 mei is het Moederdag en ook daar is rekening mee gehouden: "We hebben veel originele cadeaus voor Moederdag. Voor kinderen zijn er ook volop mogelijkheden om zelf een Moederdag-cadeautje te maken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden