Etalage in de Dorpsstraat
Etalage in de Dorpsstraat (Foto: De Kunstfactorij)

Waardecheques voor Kinderkunstfestival

Dit jaar wordt in het centrum van Bennekom voor de vierde keer een Kunstfestival voor Kinderen georganiseerd. Op zaterdag 29 juni zal het centrum tussen 11.00 en 16.00 gevuld zijn met kunstworkshops en mogen kinderen gratis deelnemen aan alle uitdagende creatieve activiteiten.

BENNEKOM - Er zal weer een Dreumes- & Peuterplein zijn, voor de allerkleinste kunstenaars, en voor de stoere kunstenaars is er weer een uitdagende grafitti-workshop. Daarnaast zullen er allerlei andere workshops worden gegeven, van bijzondere sieraden maken in de stijl van Ellen van Toor tot beelden maken à la Karel Appel. En uiteraard mogen kinderen weer trommelen bij de Percussieworkshop en dansen bij de workshop van Dance Studio Bennekom.

De resultaten van het Kunstfestival voor Kinderen in Bennekom van 2018 zijn nog steeds te bewonderen in een etalage in de Dorpsstraat en een etalage aan het plein bij de Oude Kerk. Leegstaande winkelpanden die dankzij de creativiteit van kinderen een vrolijke invulling hebben gekregen.Hopelijk kunnen we in juli de etalages weer vullen met allerlei nieuwe kunstwerken! Het Kunstfestival voor Kinderen is gratis toegankelijk voor kinderen. Want kunst en creativiteit moeten voor alle kinderen toegankelijk zijn, ongeacht de financiële positie van de ouders. Maar dat betekent dat voor de financiering het kunstfestival afhankelijk is van fondsen en donateurs. Wilt u mee helpen met het Kunstfestival voor Kinderen financieel mogelijk te maken dan kan dat door uw waardecheque van BennekomDoet.nl te doneren aan het Kunstfestival voor Kinderen. Dit kan door de waardecheque zelf te activeren maar u kunt de waardecheque ook doneren in de bus van het Kunstfestival voor Kinderen bij de AH Bennekom. Namens alle kunstenaars in de dop, bedankt!

Missie van het Kunstfestival voor Kinderen: Kinderen op laagdrempelige wijze in contact brengen met kunst en uitdagen zelf creatief aan de gang te gaan!

Meer berichten