Activiteiten Cultura
Activiteiten Cultura (Foto: '-)

Vier de voorjaarsvakantie bij Cultura

Van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart kunnen kinderen van 3 tot 13 jaar meedoen aan verschillende stoere, hippe, (kunst)zinnige maar vooral plezierige workshops.

EDE - Op maandagochtend kunnen peuters en kleuters (3 tot 5 jaar) genieten van muzikale activiteiten. Samen zingen, dansen en met ritme instrumenten spelen. Op dinsdagochtend is er een trommelkring en worden er bekende en onbekende liedjes gespeeld op eenvoudige instrumenten.

Op de donderdagochtend wordt er geknipt, geplakt, gescheurd en worden er mooie kunstwerken gevormd. In de middagen kunnen kinderen (6 tot 13 jaar) verder genieten van creatieve workshops. Ze kunnen meedoen met portretten tekenen, handletteren tot aan 3D-kijkkastjes maken. Muziekliefhebbers kunnen meedoen met de musical. Ook is er een Disney’s Frozen Sing a Long, lekker meezingen met de leukste liedjes van de film Frozen. Verder is er nog een LEGO bouwmiddag, een speurtocht, familievoorstelling en een voorleesochtend. Kortom: van verveling is geen sprake in de voorjaarsvakantie.

Kijk voor het volledige programma op www.cultura-ede.nl/voorjaarsvakantie en reserveer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden