Foto:

Dorps(p)raad

De Bennekomse Dorpsraad wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar! Wij zitten weer vol met plannen om ook in 2019 ervoor te zorgen dat Bennekom een fijne plek is om te wonen, te winkelen en te werken. Dank voor alle suggesties, ideeën en complimenten die we van jullie ontvingen. Onze wens voor het nieuwe jaar is dat we nog beter naar elkaar luisteren en in gesprek blijven. Daardoor hopen we begrip te krijgen voor elkaars standpunten en het doel te vinden wat ons bindt. Via deze column geven we een beeld wat ons bezig houdt. Als een onderwerp je aanspreekt en je wilt er meer over weten, dan hopen wij dat je contact met ons zoekt via info@dorpsraadbennekom.nl of Facebook. Wij zijn altijd beschikbaar voor een gesprek, luisteren naar je verhaal en leggen je graag uit waar wij mee bezig zijn.

De Bennekomse Dorpsraad wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Wij horen dat er veel vragen zijn over de doorfietsroute. Het beste kunnen wij deze vragen één op één beantwoorden. Dit project loopt al een tijd en is onlangs door de wethouder aan de raad gepresenteerd. In oktober zijn twee inloopavonden en twee ochtenden georganiseerd waarbij meer dan vierhonderd mensen zijn gesproken en zestig schriftelijke reacties zijn gegeven. Ook wij waren hier als Dorpsraad bij aanwezig. Het project zit nu in de fase waarbij de gemeente de ontwerpopgaven langs de route uitwerkt. De gemeente bespreekt deze opgaven met de partners bestaande uit de Ondernemersvereniging, Oud-Bennekom, Bart van Elstplantsoen, de Fietsbond en de Dorpsraad. Uiteindelijk wordt het plan gepresenteerd aan ons Bennekommers.

We zijn heel blij met het nieuws dat de bibliotheek in Collage vanaf nu van maandag tot en met donderdag open is van 11.00 uur tot 17.30 uur en vrijdag van 11.00 uur tot en met 20.00 uur. We hopen dat daardoor nog meer mensen onze bieb en ons dorpshuis weten te vinden. Tot slot: we zijn we heel blij met een kaart met alle AED's in Bennekom van Stichting AED. Je kunt deze link ook vinden via onze website (www.dorpsraadbennekom.nl)

Meer berichten