Foto:

Van zingen en muziek word ik blij

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Willy de Nooij aan de beurt.

Naam: Willy de Nooij.
Geboren: Op 2 september 1960 in Apeldoorn.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben 37 jaar heel gelukkig getrouwd met Gerard de Nooij en al 41 jaar samen. We hebben drie kinderen; Jacolien, Corine en Frank, en onze schoonzoons Eeuwe en Sjoerd…en zo blij met onze kleinzoon Daniel.
Hobby's: Van zingen en muziek word ik blij, het ontspant enorm en dat doe ik bij Gemengd koor The Joy en het Bennekoms Vocaal Ensemble; in de tuin en met bloemen bezig zijn en bloemschikken; koken en op allerlei manieren en creatief bezig zijn.
Opleiding: MBO-4 Facilitair, 3-de Instellingskok en wat cursussen.
Huidige beroep: Ik werk bij Woon-zorg-en Dienstencentrum Bethanië in Ede als Assistent Dagbesteding en Interne Auditor.
Wat vind je leuk aan dit werk: Twee jaar geleden, binnen de organisatie vanuit voeding een switch gemaakt naar Dagbesteding omdat het me enorm aantrok om met cliënten te werken. Het ondersteunen van activiteiten en er met elkaar een fijne dag van te maken voor de cliënten, ik word daar erg gelukkig van. Als Interne Auditor ga ik in gesprek met verschillende disciplines binnen de organisatie, inspirerend om te doen.
Verder actief: Bij The Joy met allerlei activiteiten, de bloemencommissie Liturgisch bloemschikken in de Brinkstraatkerk, zorgen voor mensen dicht om mij heen die mij dierbaar zijn.
Favoriete club: De beide koren waar ik zing.
Krant: Bennekoms Nieuwsblad en het AD.
Muziek: Klassiek geniet ik heel breed van: Bach ,Vivaldi, Pachelbel ,maar ook Rieu en John Rutter. Muziek van Musicals is ook fantastisch. Kan echt niet kiezen; heerlijk zoveel moois om te luisteren.
Sport: Yoga.
Vakantieadres: Italië, Duitsland en Frankrijk heerlijk om naar toe te gaan met de caravan.
Slecht in: Nee zeggen, maar ik ben er wel beter in geworden.
Goed in: Organiseren en verbinden.
Hekel aan: Oneerlijkheid.
Spijt van of over willen doen: Geen spijt. Als ik opnieuw zou mogen kiezen, dan wil ik graag geschiedenis studeren, dat vind ik heel boeiend.
Goede voornemens: Gezond samen oud worden en genieten van onze kinderen, kleinzoon en familie.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Keertje in een vrachtauto of een bus rijden en leren piano spelen.
Lelijkste plekje in Bennekom: De Kaardebol vanaf de Dreeslaan, misschien leuk idee verzinnen om dit te veranderen.
Mooiste plekje in Bennekom: Onze tuin, maar ook het Bart van Elstplantsoen in het voorjaar als de bomen in bloei staan. Goed om zuinig te zijn op deze bijzondere plek. En ook : Bennekom by 'Dickensnight'.

Estafettestokje gaat naar: Nico Vos.
Omdat:Hij een sociale en maatschappelijk betrokken Bennekommer is met onder andere één bijzondere leuke hobby.

Meer berichten