Foto:

Leuk om weer Bennekommer te zijn!

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer.

Naam: Corina Seunninga-Lips.
Geboren: Op 12 oktober 1973 in Apeldoorn.
Woonplaats: Sinds kort weer in Bennekom, voor een jaartje. Dan weer terug naar Ede.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Johan. Wij hebben elkaar leren kennen bij Supermarkt Snetselaar. Moeder van drie dochters: Romy (16 jaar) en Dewi en Indy (14 jaar).
Hobby's: Hardlopen, handletteren en Behendigheid met onze hond Lana.
Opleiding: A-verpleegkundige, helaas heb ik dit mooie vak vaarwel moeten zeggen.
Huidige beroep: Polikliniekassistente Interne Geneeskunde in het ZGV.
Wat vind je leuk aan dit werk: Het contact met de patiënten die bij ons op de poli komen. Sommige komen regelmatig bij ons terug en daar bouw je dan toch een band mee op.
Verder actief: Ik wandel graag met onze hond Lana door het bos, een heerlijke ontspanning. Ook volg ik een cursus Behendigheid met haar. Ze heeft het nodige meegemaakt in Roemenië en ik wil haar hier een mooi leven geven. Lana spiegelt vaak mijn gedrag en dat is soms best confronterend, maar wel erg leerzaam.
Stamcafé: Heb ik niet. Gewoon lekker thuis op de bank met een glas wijn. Heerlijk.
Favoriete club: Met drie korfballende dochters: DVO.
Krant: AD op de app en het Bennekoms Nieuwsblad.
Sport: Hardlopen, als mijn knieën het toelaten. Vroeger zelf poosje gekorfbald, maar niet op het niveau van mijn dochters.
Vakantieadres: Frankrijk.
Slecht in: Dingen loslaten of overlaten aan een ander. Ik ben te perfectionistisch, dus ik doe het liever allemaal zelf.
Goed in: Ik ben creatief en zorgzaam.
Hekel aan: Dominante mensen en drukke ruimtes.
Spijt van of over willen doen: Ik jaag vaak de dag door, waardoor ik vergeet te genieten van de kleine dingen. Ik had de kinderjaren van de meiden wel wat bewuster willen beleven.
Goede voornemens: Meer tijd nemen voor ontspanning en er genoegen mee nemen dat niet perfect ook goed is.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Op dit moment wordt ons huis gebouwd op het Enka terrein in Ede. We wilden ooit nog eens verhuizen naar een nieuwbouw huis. Deze wens gaat volgend jaar uitkomen! Daar kijken we erg naar uit. Heel gaaf om je huis gebouwd te zien worden!
Lelijkste plekje in Bennekom: Industrieterreintje op de Kaardebol
Mooiste plekje in Bennekom: De bossen van Bennekom.
Estafettestokje gaat naar: Mijn vader, Rien Lips.
Omdat: Mijn vader is tot aan zijn pensioen uitvaartverzorger bij de Monuta geweest. Ik denk dat veel mensen hem daar nog wel van kennen.. Hij heeft dit mooie vak jaren met veel liefde uitgeoefend. En omdat hij een lieve vader, opa en trouw fan van zijn korfballende kleindochters is.

Meer berichten