Vanaf 21 januari start de volgende groep met koken en bakken voor mannen.
Vanaf 21 januari start de volgende groep met koken en bakken voor mannen. (Foto: )

Kooklessen voor mannen

Er wordt weer gekookt in 't Laag. Op maandagochtend roeren de mannen in de pannen. Samen koken ze allerlei lekkere gerechten, champignonsoep, nasi, boerenkool. Van alles wat, Hollandse pot en over de grens. Elke week weer verrassend. Vanaf 21 januari start de volgende groep met koken en bakken.

BENNEKOM - De meesten van deze mannen hadden voorheen niet of nauwelijks gekookt. Maar ze leren snel en zijn enthousiast. De meesten gaan nu ook soms thuis de keuken in en zijn trots op hun kunsten. Volgens Breus is het allemaal lekker, vooral die lekkere gepocheerde peren met chocoladesaus, die gaat hij maken voor zijn dochter. Gepocheerd, dat klinkt alleen al lekker.

Wil scoorde bij de kleinkinderen met appelflappen en Meeuwis heeft de spaghetti carbonara thuis gekookt. En het is gezellig, vult Theo aan. Ja, dat vinden ze allemaal belangrijk, het is gezellig. Sommigen komen in januari weer, die willen nog pizza bakken, dat hebben we dit keer niet gedaan. Zo blijven er altijd recepten over om te koken voor een andere keer.

Wil je ook leren koken op een ontspannen manier? Kom in januari naar de volgende lessen. We beginnen op 21 januari. Om 10 met een kop koffie, daarna koken en eten we samen en ruimen we op. Tegen twee uur zijn we klaar met de les. Aanmelden kan bij Anja Koopman via 06-23230743 of stuur een e-mail naar anja.koopman@xs4all.nl.

Kijk voor meer informatie over Sociaal-cultureel centrum 't Laag op de website.

https://www.malkander-ede.nl/ik-wil-meer-weten-over/mijn-wijk-of-dorp/t-laag.aspx

Meer berichten