Foto: ARJAN VAN BRUGGEN NETHERLANDS

Drie keer goud voor Bakkerij ten Veen

Oliebollen, kerststol en roomboter amandelstaaf van Bakkerij ten Veen zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. Hiermee voldoen de producten aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Bakkerij ten Veen mag de titel de komende zes maanden voeren.

BENNEKOM – Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal vijf gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op drie onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan een vier, verdient het de titel Bekroond met Goud. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector.

Meer berichten




Shopbox