PLUS Edwin en Astrid Holtrop en Albert Heijn zetten zich in voor de voedselbank.
PLUS Edwin en Astrid Holtrop en Albert Heijn zetten zich in voor de voedselbank. (Foto: )

Kratten voedselbank deze maand bij Albert Heijn en PLUS Edwin en Astrid Holtrop

Hoe mooi is dat! Als ik beide supermarkten bel met de vraag: "Mogen de kratten van de voedselbank weer een keer een maand bij jullie staan en zo ja, welke maand?", is het voor beide heel duidelijk. "Natuurlijk doen we hieraan mee, en graag in december

BENNEKOM - December is een feestmaand en dat zou het voor iedereen moeten zijn." Frank van Heusden, de nieuwe bedrijfsleider van Albert Heijn: "Juist ook in deze maand willen wij er ook voor de minder bedeelden zijn, zodat december ook een hele mooie maand mag zijn voor de mensen die van de voedselbank gebruik maken."

Elbert van Asselt, hoofdkassier van PLUS Edwin en Astrid Holtrop: "We willen deze traditie graag voortzetten, maar vinden het wel spijtig dat het nog steeds noodzakelijk is." Bij PLUS Edwin en Astrid Holtrop kunt u houdbare etenswaren en drogisterijartikelen bij de servicebalie inleveren en bij Albert Heijn staan de kratten voor bij de kassa's.

Beide supermarkten hopen op heel veel volle kratten, en wat zou dat geweldig zijn voor degenen die gebruik maken van de voedselbank. Laten we iedereen een mooie decembermaand geven!

Meer berichten