Ada Elings-Geels en Gerrit Geel.
Ada Elings-Geels en Gerrit Geel. (Foto: )

Zestig jaar Geels Woonwarenhuis

Geels Woonwarenhuis in Bennekom vierde het afgelopen jaar haar 60-jarig jubileum. Een bijzonder jaar voor een hecht familiebedrijf dat al jaren - en met succes - vasthoudt aan dezelfde visie. Met de oprichters Henk en Riek Geels en de huidige eigenaren Ada Elings-Geels en Gerrit Geels gaan we terug naar het prille begin en verklaren we het succes van 'de Geels-formule'.

BENNEKOM - Het jubileum is ook aan de klanten niet ongemerkt voorbijgegaan: "We kregen veel hartverwarmende reacties, een mooie waardering voor 60 jaar hard werken", vertellen Ada Elings-Geels en Gerrit Geels. "Vorig jaar oktober organiseerden we speciaal voor onze klanten een jubileumevent met veel acties, productdemonstraties en muziek. Echt fantastisch om dat samen met de mensen te vieren waar je 60 jaar succes aan te danken hebt."

Het geheim van 60 jaar Geels
Geels Woonwarenhuis begon in 1957 met dertig vierkante meter op de hoek van de Kerkhoflaan. Riek en Henk Geels kijken met veel trots terug: "Huishoudartikelen, witgoed en ijzerwaren. Dat waren de drie categorieën waarmee we begonnen. En met succes, want in 1975 voegden we daar een doe-het-zelfafdeling aan toe. Toen legden we de basis voor het woonwarenhuis dat het nu is."

De 'Geels-formule'
Dat succes kwam niet als een verrassing: "Geels Woonwarenhuis had vanaf het begin al de visie om A-kwaliteit en A-service bovenaan te zetten. Daar zit namelijk de meerwaarde die je klanten biedt. En dat is waar ze voor terugkomen. Klanten hebben dan de zekerheid dat ze met een goed product naar huis gaan waar ze op kunnen vertrouwen."

Herfstevent op zaterdag 17 november!
Na twee ingrijpende verbouwingen in 2000 en 2014 en een nieuwe webshop in 2017 is Geels Woonwarenhuis klaar voor de toekomst: "Onze winkel bestaat nu uit een breed assortiment verdeeld over vijf speciaalzaken, Formido, Colors@Home, Baderie, Tuinmeubelen & Camping en Cooking@Home." Stilzitten is er niet bij, want het volgende grote event maakt zijn opwachting: "We zijn bezig met de voorbereidingen voor het herfstevent op zaterdag 17 november. Een supergezellige dag boordevol interessante demonstraties, gezelligheid en geweldige kortingsacties!"

www.geelswoonwarenhuis.nl

Meer berichten