Foto:

Traditionele bockbierroute weer op de agenda

De bladeren kleuren weer bruin, de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Het is volop herfst en dat betekent dat de inmiddels traditionele Bennekomse bockbierroute weer op de agenda staat. Voor het derde jaar op rij organiseren Het Oude Postkantoor, De Dorpsherberg, De Brasserie en De Rechter deze route. Dit jaar staat de avond gepland op donderdag 1 november vanaf 19.00 uur.

BENNEKOM - De herfstbock is een seizoensbier dat ongeveer van oktober tot februari op de markt is. De smaak is meestal bitterzoet, is donker van kleur en heeft een alcoholpercentage van rond de 6,5 %, met uitschieters naar boven bij de dubbel bock.

Tijdens deze avond krijgt u bij elke gelegenheid een ander bockbier. De bockbieren van dit jaar zijn La Trappe bock, het enige trappistenbockbier ter wereld. Ons eigen Bennekomse bock. La Chouffe bock en Brand dubbelbock. Op het Bennekomse bockbier na zullen alle bieren rijkelijk vloeien uit de tap. Bij elke gelegenheid krijgt u een bijpassend hapje. Aangezien het wildseizoen ook begonnen is zult u onder andere een wild hotdog, wildbitterbal en wildpaté krijgen. De kaarten van 19 euro per persoon zijn vooraf te koop bij de deelnemende horeca

Meer berichten