Wat is er voor organisatoren mooier om te zien dan een zaal vol met enthousiaste bezoekers! Een prachtige beloning voor maandenlange inspanningen!
Wat is er voor organisatoren mooier om te zien dan een zaal vol met enthousiaste bezoekers! Een prachtige beloning voor maandenlange inspanningen! (Foto: )

Bennekoms Oktober Feest 2018

BENNEKOM - De kaartverkoop liet het al zien: er zijn best veel Bennekommers die wel eens een Oktoberfeest willen meemaken in hun eigen woonplaats. Dan waren er nog de twijfels over de locatie: een feest twee dagen lang in een sporthal? Die twijfels zijn nu ook verdwenen. De DVO-hal blijkt een uitstekende evenementenhal te zijn!

Je moet er wel even een beschermend kleedje over de vloer leggen om er na het feest ook nog op te kunnen sporten. Voor de sfeer helpen die wanden met winterse berglandschappen natuurlijk enorm. Maar het feest wordt vooral gemaakt door vrolijke mensen. Hoeveel mensen? Het Oktoberfeest op vrijdagavond 12 oktober trok ruim 400 bezoekers. De Après Ski Party op de avond erna deed er niet voor onder. Het feest begon op vrijdagmiddag met de KinderParty. Daar hadden nog wel wat kinderen bij gekund, maar de rond de 150 kinderen hadden elk plezier voor twee. De jonge bezoekers hebben geen 10 seconden stil gezeten. Het Spätschoppen voor Senioren op zaterdagmiddag was iets rustiger, maar onderschat niet hoe hard 65-plussers kunnen meezingen met onder meer 'Ik ben ik en wie ben jij?' Dat luizenmoederliedje was bij alle 4 de feesten de succesvolste meezinger.


Veel bezoekers lieten weten volgend jaar graag weer te komen. Kortom: bis!, bis!, bis!. Deze roep om herhaling is goed verstaan door de familie Holtrop die alle menskracht van drie generaties had ingezet om het feest te organiseren. De initiatiefnemers van het feest in 2018 hebben het stokje overgedragen aan de PLUS. Die zal ongetwijfeld partners zoeken voor 2019. En mag voor advies en ondersteuning een beroep doen op de initiatiefnemers van Bennekoms Oktober Feest 2018.

Meer berichten