Foto:

Open Ondernemers Koffie

BENNEKOM - Dinsdag 16 oktober is er weer de Open Ondernemers Koffie Bennekom e.o. Twee uur lang netwerken in de Dorpsherberg in Bennekom. Ook deze maand hebben we weer een leuk thema. Als ondernemer hebben we natuurlijk allemaal onze dromen. Hoe vaak blijven deze dromen niet steken op één punt…geld. Onze spreker deze maand is Tom Baerends, eigenaar van Financieringsgilde Nederveluwe. Hij gaat ons meer vertellen over succesvolle financieringsaanvragen. De deur van de Dorpsherberg aan de Brinkstraat in Bennekom gaat weer om 9.00 uur speciaal voor ons open. Koffie is voor eigen rekening.
Een traditionele bankfinanciering is steeds moeilijker te verkrijgen. Banken geven de laatste jaren minder vaak thuis en zijn lastig benaderbaar geworden. En er zijn heel veel alternatieven en varianten op de markt gekomen. Het aantal geldverstrekkende partijen in Nederland is opgelopen tot boven de 200. Als ondernemer of zijn adviseur zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe weet je dan dat je het beste product tegen de beste voorwaarden krijgt aangeboden? Ongeacht of het nu gaat om financieren van vastgoed, startups, bedrijfsovernames, equipment, werkkapitaal en herfinancieringen. Belangrijk is de toegang te kennen naar de markt van geldverstrekkende partijen en financieringsvormen, zodat de meest passende bedrijfsfinanciering kan worden verkregen.
Het verkrijgen van een passende financieringsoplossing is voor MKB ondernemers in deze tijd niet altijd even makkelijk. Financieringsgilde Nederveluwe legt ons op dinsdagmorgen 16 oktober om ca 9.30 uur graag uit wat er nodig is voor een succesvolle financieringsaanvraag en hoeveel tijd zo'n traject kost. Ongeacht welke vorm van zakelijk financieren. Tom Baerends gelooft er namelijk in dat elke financieringsaanvraag succesvol kan zijn.
Tom Baerends heeft als persoonlijke missie om ondernemers te helpen hun dromen te realiseren. Hoe mooi is dat? Als expert in bedrijfsfinancieringen licht hij graag toe hoe MKB ondernemers tijd kunnen besparen en hoe zij de slagingskans voor een succesvolle financieringsaanvraag kunnen vergroten.
Meer informatie over de Open Ondernemerskoffie Bennekom en omstreken vind je op de website www.opencoffee-bennekom.nl.

Meer berichten