Marco Schuurman ontvangt het  makelaarsstafje uit handen van Hanita Arns.
Marco Schuurman ontvangt het makelaarsstafje uit handen van Hanita Arns. (Foto: )

Marco Schuurman 25 jaar beëdigd (nvm)-makelaar

BENNEKOM - Op 29 september was Marco Schuurman van ons kantoor 25 jaar beëdigd Makelaar. Het daarbij behorende makelaarsstafje kreeg hij overhandigd uit handen van Hanita Arns, bestuurslid van de NVM afdeling Wageningen e.o. en Jeanette Oostendorp – Barneveld, de secretaresse van de NVM afdeling Wageningen e.o. maar ook dochter van de oorspronkelijke oprichter van het kantoor Barneveld Schuurman Makelaars in 1961. Het makelaarsstafje wordt door de NVM uitsluitend uitgereikt aan makelaars die 25 jaar officieel (beëdigd) makelaar zijn.

Marco Schuurman startte 31 jaar geleden zijn loopbaan op het kantoor van Schimmel Makelaardij in Scherpenzeel. Nadat hij zijn papieren had behaald en de nodige ervaring had opgedaan kon de beëdiging tot makelaar worden aangevraagd. Op 29 september 1993 heeft hij de eed afgelegd voor de Rechtbank in Utrecht. In 1997 is Marco in Bennekom gevestigd en is hij een samenwerking aangegaan met Jan Barneveld en besloten zij om de krachten te bundelen en samen het bestaande makelaarskantoor een nieuwe impuls te geven. Vanaf dat moment onder de naam Barneveld Schuurman Makelaars.

Na een succesvolle periode van samenwerking runt Marco het kantoor vanaf 2011 samen met zijn vrouw Wieke. Inmiddels zijn zij alweer meer dan 8 jaar succesvol en vol vertrouwen naar de toekomst. Vanaf 2013 is het kantoor aan het van Slootenplein 2 in Bennekom gevestigd en heeft een goede naam opgebouwd. Marco & Wieke onderscheiden zich in de markt door oprechte betrokkenheid bij hun opdrachtgevers en hebben op die manier een eigen trouwe klantenkring opgebouwd; In deze tijd een bijzondere prestatie.

Meer berichten