Groepsfoto van de 35+ op een vrijdagavond.
Groepsfoto van de 35+ op een vrijdagavond. (Foto: )

Bennekomse 35+ voetballers zoeken nieuwe voetbalmaten

BENNEKOM - Elke vrijdagavond om 20.30 uur spelen 20 tot 30 voetballers op één van de vernieuwde velden van voetbalvereniging Bennekom. Ongeveer tien jaar geleden begon dat om gewoon lekker op vrijdagavond een balletje te trappen. Ondertussen is daar een actief wekelijks gebeuren uit ontstaan om op een sportieve en sociale manier de werkweek af te sluiten. Nu is het aantal leden aan het afnemen vanwege het afhaken van leden door leeftijd.

BENNEKOM - Daarom doet het team een oproep aan alle mannen boven de 35 om eens een keer te komen meespelen. Om lekker te voetballen met leeftijdsgenoten en voor degenen die het willen: te genieten van een 'derde helft'. Afhankelijk van de opkomst wordt er gespeeld in een team van zeven of elf spelers. Ook is er voor belangstellenden een jaarlijks toernooi in Europa om een lang weekend te genieten van voetballen en de onderlinge sfeer.


Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar 35plus@vvbennekom.nl of door op vrijdagavond langs te komen bij de vereniging.

Meer berichten