Foto:

Meezingen met het Bennekoms Vocaal Ensemble

BENNEKOM - Het Bennekoms Vocaal Ensemble (BVE) is alweer begonnen met de repetities voor het komende seizoen. Er zal weer een aantal fraaie stukken uit de oude kerkmuziek worden ingestudeerd, kerkmuziek uit Renaissance, Barok en Romantiek.
Dat wil het BVE weer laten klinken op hun jaarlijkse 'Avondmuziek' in februari. Maar er zijn ook al concrete afspraken met ds. Verbaan voor medewerking aan een cantatedienst op zondag 9 december, tijdens de avonddienst in de Oude Kerk van Bennekom.
Dit is een unieke kans om mee te zingen met het Bennekoms Vocaal Ensemble. Want meezingen kan nu ook op projectbasis. Daarvoor hoeven er geen verplichtingen te worden aangegaan van het reguliere lidmaatschap. Deelnemers zingen dan mee tijdens de voorbereiding op een bepaald project, bijvoorbeeld een cantatedienst of de Avondmuziek en na de uitvoering kan er gewoon weer worden gestopt. Het BVE doet vooral een oproep aan mannen, tenoren en bassen om van deze mogelijkheid gebruik te maken.
De eerstvolgende repetitieavond is op dinsdag 25 september van 19.30 tot 22.00 uur en daarna steeds om de veertien dagen in de oneven weken, in de Broek-Akker aan het Hof van St. Pieter 41. Kijk voor meer informatie op www.bennekomsvocaalensemble.nl.

Meer berichten