Het Bennekomse boertje met het 'Ik bennekom' shirt
Het Bennekomse boertje met het 'Ik bennekom' shirt (Foto: Joran Lammers)

'Ik bennekom' shirt voor Bennekommers

BENNEKOM - Amsterdam communiceert al bijna vijftien jaar met de bekende slogan ‘i amsterdam’. Het is een slogan die de verbondenheid en trots van de inwoners met de hoofdstad symboliseert. En trots, dat zijn Bennekommers ook op hun dorp. Daarom komen de getogen Bennekommers Joran Lammers, Onno Feith, Jules Stuyt en Quirijn Stuyt nu met een ludiek shirt voor de Bennekommers, met de slogan: ‘Ik bennekom’.

“Bennekom is een prachtig dorp om in te wonen. Aan de rand van de Veluwe, een goede verbinding met andere steden; met veel groen én met een actief verenigingsleven. En daar mogen we best trots op zijn. Om die trots bij de Bennekommers op ludieke wijze te versterken, hebben we besloten dit shirt te ontwikkelen. Zodat je vol trots kunt zeggen: Ik bennekom”, aldus de initiatiefnemers van het shirt.

Tijdens de Vlegeldag gedurende de Heideweek op 22 augustus 2018 zal er een kraam van ‘Ik bennekom’ aanwezig zijn. Het gaat om een crowdfundingproject: bij genoeg geïnteresseerden zullen de shirts daadwerkelijk geproduceerd worden. Een shirt kost 10 euro en is beschikbaar voor heren, dames en kinderen. Het shirt wordt binnen Bennekom, Ede en Wageningen gratis bezorgd.

Bennekommers die interesse hebben in een shirt met ‘ik bennekom’ kunnen hun pre-order plaatsen op www.ikbennekom.nl.

Meer berichten