Foto:

Beroep? Ik ben gewoon mezelf

Estafette van Bennekom

Naam: Eline Oskam.
Geboren: Op 3 juni 1975.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Harald, we hebben twee prachtdochters Hester (17) en Mirte (16).
Hobby's: Op avontuur gaan.
Opleiding: MAVO en veel beroepsgerichte certificaten.
Huidige beroep: Ik ben gewoon mezelf. Het raakt mij enorm vrouwen te zien worstelen met allerlei verwachtingen en verplichtingen waaraan ze (denken te) moeten voldoen. Het hoge verantwoordelijkheidsgevoel naar anderen toe, zichzelf als een 'bijzaak' zien, de vermoeidheid, de onzekerheid en de twijfels. Ik kan niet anders dan deze mooie vrouwen helpen om meer rust te creëren, meer energie te krijgen en het beste uit hen naar boven te halen. Dit doe ik met Reiki, Hotstone Massage, Cranio Sacrale Relaxatie, een kopje thee en een luisterend oor in mijn praktijk Ancient Wings aan de Kerkstraat.
Wat vind je leuk aan dit werk: De twinkelende ogen, de blijheid, het zelfvertrouwen, de energie en levenslust die de vrouwen terug hebben na een behandeling. Veel vrouwen geven aan dat er iets in hen zit wat eruit wil, maar waar ze zelf niet bij kunnen. De kracht van vrouwen komt vanuit een diepte die we vergeten zijn, die ons afgenomen is. Het is heel bijzonder en mooi om te zien hoe deze vrouwen zichzelf en hun kracht weer terug vinden en van daaruit hun keuzes maken, tot bloei komen en weer gaan stralen. En dat alleen maar door in eerste instantie zichzelf wat rust en ruimte te gunnen. Daar ben ik heel dankbaar voor.
Verder actief: In het geven van Workshops en Cursussen Reiki en binnenkort ook Hotstone Massage. Ook heel gaaf… samenwerken met een prachtmens die Yin Yoga geeft, Yin & Reiki.
Stamcafé: Eén dag per jaar bij Drinks op Castlefest.
Favoriete club: Justdiggit.org
Krant: Het Bennekoms Nieuwsblad en dan vaak alleen de Estafette.
Muziek: Omnia, Wardruna, The Sidh, maar ook The Rolling Stones of Stevie Nicks (Fleetwood Mac) en ach… soms een dagje Skyradio.
Sport: Kilometers Boshobbelen.
Vakantieadres: Daar waar Harald en de meiden zijn.
Goed in: Ruimte maken voor rust en het beste uit de ander halen.
Hekel aan: Onrecht, leugens en zwemmen.
Spijt van of over willen doen: De babytijd van de meiden zou ik soms wel over willen doen, niet de gebroken nachten, maar wel in bewuster moederschap. Zover was ik toen nog niet.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Samen met Harald in een oude camper de straat uitrijden en dan bedenken; zullen we links of rechts af gaan? Alle tijd hebben, back to basic, muziekje aan en lekker rijden naar mooie plekken.
Lelijkste plekje in Bennekom: Onze stro-voortuin.
Mooiste plekje in Bennekom: Het Bennekomse Bos.
Estafettestokje gaat naar: Jennette Roozeboom.
Omdat: Zij Muziek voor de Ziel maakt waarmee ze mensen liefdevol en zacht door een moeilijke tijd draagt.

Meer berichten