Op zondag 19 augustus staat het terrein van Boerderij Hoekelum weer in het teken van de fair La Douce France.
Op zondag 19 augustus staat het terrein van Boerderij Hoekelum weer in het teken van de fair La Douce France. (Foto: )

La Douce France tijdens de Heideweek

BENNEKOM - Op de eerste zondag van de Heideweek staat het terrein van Boerderij Hoekelum weer in het teken van de fair La Douce France. Voor het derde jaar ben je op zondag 19 augustus tussen 10.30 en 17.00 uur welkom om de fair te bezoeken!

Tijdens de fair ontdek je meer dan tachtig kraampjes met een gevarieerd aanbod. Je vindt niet alleen 'Franse producten', maar ook genoeg leuks voor jezelf, je huis en nog veel meer. Tussen het shoppen geniet je van de echte Franse muziek en is er leuk, typisch Frans vermaak.
Tijdens de fair kan je niet alleen heerlijk shoppen en inspiratie opdoen, maar geniet je ondertussen ook van het eetplein. Daar vind je verschillende foodtrucks en geniet je even van de gezellige sfeer.
Naast alle leuke kraampjes en het eetplein zijn er ook leuke (Franse) activiteiten en leuk kindervermaak. Dus neem de kinderen gerust mee, want er is voor iedereen genoeg te doen, shoppen, ontdekken, eten en drinken.

La Douce France bezoek je op zondag 19 augustus gratis. Kom je met de auto? Dan parkeer je op het parkeerweiland voor 5 euro. Je bent tussen 10.30 en 17.00 uur welkom op het terrein van Boerderij Hoekelum. Dat is aan de Edeseweg 122 in Bennekom. Meer informatie lees je op www.differenzz.nl.

Meer berichten