Foto:

Vrijwilligerswerk is nodig, maar ook leuk

Estafette van Bennekom

Naam: Marjolein van der Toolen.
Geboren: Op 25 juli 1982 in het Julianaziekenhuis in Ede, daarna altijd in Bennekom gewoond.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik heb geen relatie en daar voel ik me prima bij.
Hobby's: Tennis, helaas door een schouderoperatie al twee jaar geen bal meer geslagen.
Opleiding: Na de mavo in Oosterbeek een secretaresse en boekhouding opleiding gevolgd aan het ROC A12. Daarnaast heb ik ook een opleiding voor zwemonderwijzeres gevolgd.
Huidige beroep: Secretaresse bij Fysiotherapie van der Toolen in Bennekom waar ik ook al 18 jaar zwemlessen verzorg voor kinderen vanaf 5 jaar.
Wat vind je leuk aan dit werk: Mijn werk is zeer gevarieerd van werken bij het secretariaat, zwemles geven en ik ben actief bij de slenderafdeling. Hierdoor heb ik veel contacten met verschillende mensen. Ik werk zowel met jonge kinderen bij de zwemles als met ouderen bij het slenderen. Wij hebben binnen de praktijk een leuk team om mee samen te werken.
Verder actief: Bij tennisvereniging Keltenwoud organiseer ik al jaren het open toernooi en zit ik in de wedstrijdcommissie van de clubkampioenschappen en het eindejaarstoernooi. Sinds een klein jaar zit ik in het bestuur van vvBennekom als secretaris en verzorg al een tijd de ledenadministratie. Al vele jaren ben ik vrijwilliger bij het Kinderdorp in Bennekom. Hier help ik bij Sport en Spel waar we met een leuke groep vrijwilligers de kinderen een week sportief vermaken.
Favoriete club: Ajax en vvBennekom.
Krant: Ede Stad en het Bennekoms Nieuwsblad.
Muziek: Ik ga geregeld naar popconcerten (BLØF, Golden Earring, Edwin Evers Band) gezellig samen met mijn vader en ik ben al naar heel veel concerten van Marco Borsato geweest samen met Lisanne Hollemans-van Hal.
Sport: Tennis, maar door een langdurige blessure al twee jaar uitgeschakeld. Ik heb in het verleden zoveel gespeeld zowel toernooien als competitie dat dit een verkeerd effect had op mijn schoudergewricht.
Vakantieadres: Ik ga graag naar Terherne in Friesland. Je kunt hier heerlijk relaxen, varen op de Friese meren en in het dorp kun je heerlijk eten. Terherne is bekend als het Kameleondorp. In de meivakantie zijn we met de hele familie gezellig naar Kos geweest.
Slecht in: Opruimen is niet mijn eerste prioriteit.
Goed in: Organiseren van toernooien. Schrijf je dus ook weer in voor het Azero Keltenwoud Open dat van 25 augustus tot en met 2 september bij tennisvereniging Keltenwoud gespeeld wordt.
Hekel aan: Mensen die iets beloven maar hun beloftes niet nakomen.
Spijt van of over willen doen: Ik heb nergens spijt van en heb veel plezier in alle dingen die ik doe.
Goede voornemens: Dat ik binnenkort weer op de tennisbaan kan staan na mijn langdurige blessure.
Wat zou je ooit nog eens willen doen:Naar Wimbledon of Roland Garros.
Lelijkste plekje in Bennekom: Nu de sahara bij de velden van vvBennekom. Straks wordt dit een van de mooiste sportcomplexen van de gemeente Ede.
Mooiste plekje in Bennekom: Bart van Elstplantsoen als de bomen in bloei staan.
Estafettestokje gaat naar: Evelien Verhoeks
Omdat: Ik zit samen met haar in het bestuur van vvBennekom.

Meer berichten