De 4e duofiets is er! Dank zij de Provincie Gelderland én een bijdrage van Hartman Tweewielercentrum.
De 4e duofiets is er! Dank zij de Provincie Gelderland én een bijdrage van Hartman Tweewielercentrum. (Foto: )

Vierde duofiets voor Bennekomse Fietsmaatjes

BENNEKOM - Je ziet ze steeds meer... de duofietsen van Stichting Fiets- maatjes Gelderse Vallei. In anderhalf jaar tijd is de stichting flink gegroeid. Een steeds groter aantal vrijwilligers en deelnemers maakt gebruik van de fietsen. Dank zij subsidie van de Provincie Gelderland kon een vierde duofiets worden aangeschaft. Voor Sebastiaan van Dijk, een van de bestuursleden van Fietsmaatjes, aanleiding om Hartman Tweewielercentrum te trakteren op beschuit met muisjes.

Het is nog niet zo lang geleden dat je zelden een duofiets zag. Nu rijden er meerdere door Bennekom en omgeving, waarvan vier van de Stichting Fietsmaatjes Gelderse Vallei. Afgelopen donderdag werd bij Hartman Tweewielercentrum de vierde overgedragen aan Fietsmaatjes. Dat werd vanzelfsprekend vrolijk ge'vierd'.....

Met deze uitbreiding zijn twee fietsen gestationeerd in Bennekom, één in Wageningen en de vierde gaat naar Ede. Stalling voor deze fiets is gevonden bij woon- en zorgcentrum Het Maanderzand. Teun Brouwer verzorgt in Ede de coördinatie voor Fietsmaatjes.

Meer informatie over het duofietsen bij Fietsmaatjes Gelderse Vallei is te vinden op www.fietsmaatjesgeldersevallei.nl.

Meer berichten