Dertien wedstrijdteams van Dance Studio Bennekom streden tijdens de finals van Dutch Gymnastics in Ahoy Rotterdam.
Dertien wedstrijdteams van Dance Studio Bennekom streden tijdens de finals van Dutch Gymnastics in Ahoy Rotterdam. (Foto: )

NK Jazzdans, hiphop en showdance

ROTTERDAM -Op 23 en 24 juni streden dertien wedstrijdteams van Dance Studio Bennekom tijdens de finals van Dutch Gymnastics in Ahoy Rotterdam.

Op zaterdag kwamen er vijf teams met fantastische dansers en danseressen van Dance studio Bennekom in actie op het NK Jazzdans. Alle dansers stonden te stralen en te genieten op de dansvloer. Alle teams zijn in de top-3 geëindigd; wat een super prestatie. Tijdens het NK streetdance en showdance op zondag deden er acht teams van DSB mee. Alle meiden en jongens hebben het fantastisch gedaan. De tribune zat vol en er hing een gezellige sfeer. Dance Studio Bennekom mocht maar liefst acht prijzen mee naar huis nemen.
Dance Studio Bennekom heeft een fantastisch weekend beleefd in Ahoy Rotterdam en is trots op al deze prachtige resultaten.

Dance Studio Bennekom beschikt over een allround dansles-aanbod voor iedereen die van dansen houdt. Iedereen is welkom bij Dance Studio Bennekom, al vanaf 2 jarige leeftijd! Vanaf 6 jaar hebben de leerlingen de mogelijkheid om auditie te doen voor de wedstrijdteams in de stijlen: Jazzdance, Showdance en/of Hiphop.
Wil je ook graag dansen? Kom na de zomervakantie gezellig een gratis proefles volgen tijdens een van onze lessen.

Kijk voor meer informatie op www.dancestudiobennekom.nl.

Meer berichten