De heren Burgstede (Scouting/Kinderdorp) en Jaartsveld (Fantasieland) ontvangen de blazers
De heren Burgstede (Scouting/Kinderdorp) en Jaartsveld (Fantasieland) ontvangen de blazers (Foto: )

De oude blazers van de mannen van Voice Male

BENNEKOM - Ik luisterde mijn voicemail af: iemand van Voice Male. Als je voorgaand zinnetje HOORT dan denk je wellicht dat voicemail liet weten dat er drie nieuwe berichten voor me waren. Als je dat zinnetje LEEST dan denk je wellicht dat iemand van Voice Male bezig was nieuwe leden / zangers te werven...

Dat zou best kunnen, want de 28 mannen en 1 vrouw (de dirigente!) van het mannenkoor Voice Male laten regelmatig weten er graag nog wat zangers bij te hebben.

Als ik op dinsdagavond binnenloop bij De Brink, waar ze oefenen van 19.45 tot 21.45 uur, hoor ik ze al zingen. Dan is het even stil en hoor ik een female voice: "Nou jongens, luister even!" Wat later wordt me toevertrouwd dat de dirigente haar zangers meestal toespreekt met 'Heren!' maar dat als ze wat bozig is overgaat op 'Jongens!'.

Het Bennekomse mannenkoor, bestaande uit vooral Bennekomse mannen, bestaat nu bijna 15 jaar. Toen het koor 10 jaar bestond, is er nieuwe kleding aangeschaft. Dat betekende dat de prachtige blauwe blazers werkeloos werden. Daar is wat op gevonden! zE zijn gedoneerd aan Scouting. Ze worden opgeslagen door Fantasieland en Kinderdorp mag ze ook gebruiken, als er verkleedpartijen op het programma staan en de deelnemers stijlvol te voorschijn moeten komen.

Voice Male heeft de nieuwe kleding al weer vijf jaar. Tijdens de Dickensmarkt treden ze dus op als oude bekenden!

Meer berichten