Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Mijn grootste hobby is voetbal

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week: Martijn van den Bovenkamp.

Naam: Martijn van den Bovenkamp.
Geboren: Op 11 juli 1997.
Woonplaats: Ede maar, ook wel een beetje Bennekom omdat ik altijd bij mijn lieve oma slaap. Oma zorgt er dan voor dat ik dan een lekker ontbijt krijg en bijvoorbeeld de zaterdag goed kan beginnen.
Hobby's: Mijn grootste hobby is voetbal. Ook vind ik het leuk om met mijn vrienden Fifa te spelen. Wat ik ook graag doe is lekker op zaterdag stappen.
Opleiding: Dit jaar heb ik mijn Ondernemend detailhandel MBO niveau 4 gehaald.
Wat vind je leuk aan dit werk: Op dit moment heb ik geen beroep. Wel ga ik deze zomer werken op een voetbal camping in Frankrijk.
Wat vind je leuk aan dit werk: Zelf kan ik er geen genoeg van voetbal krijgen daarom is het super top dat ik ongeveer drie maanden op een voetbal camping kan gaan werken. Ook vind ik het onwijs leuk om te zien hoeveel plezier ik hier andere mee doe.
Verder actief: Zelf ben ik voetbaltrainer van de JO12-1 van VV Bennekom samen met Andre en Patrick. Het is altijd onwijs gezellig met dit team we leren heel veel van elkaar en we hebben samen al veel mooie momenten meegemaakt de afgelopen jaren.
Stamcafé: Vaak kom ik naar de wedstrijd in de kantine van VV Bennekom om even gezellig wat te drinken met mijn vrienden. Vaak gaan we daarna door naar de Premier in Ede.
favoriete club: Dat kan er maar één zijn en dat is Ajax. Ik heb een nu al bijna twaalf jaar een seizoenkaart en probeer met mijn vader naar zoveel wedstrijden toe te gaan. Helaas hadden we dit jaar een minder jaar.
Krant: Die heb ik eigenlijk niet want ik hou niet zo van lezen.
CD/muziek: Vaak luister ik lekker alles door elkaar heen.
Favoriete sport: Voetbal, aankomend jaar starten we weer een vriendenteam bij VV Bennekom
Favoriete vakantieadres: Ik ben ooit is met mijn moeder naar Thailand geweest dit was heel mooi en erg bijzonder.
Slecht in: Ik kan heel slecht tegen mijn verlies dit is al van kleins af aan ik ben bang dat het ook altijd zo zou blijven.
Goed in: Mensen aan het lachen maken en het gezellig hebben.
Hekel aan: Ik heb een hekel aan mensen die hun afspraken niet naar komen.
Spijt van of over willen doen: Gelukkig heb ik nergens spijt van. Ik vind dit vooral leermomenten.
Goede voornemens: Om veel te blijven lachen en te genieten er zijn al zoveel vervelende dingen in deze wereld.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Ik zou heel graag nog een keer naar Anfield Road willen. Ik vind het altijd onwijs leuk om stadions te bezoeken en deze staat nog op mijn bucketlist. Dus als iemand mee wil, laat maar weten haha.
Lelijkste plekje in Bennekom: Volgens mij kent Bennekom alleen maar mooie plekjes.
Mooiste plekje in Bennekom: Sportpark de Eikelhof. Hier heb ik veel mooie momenten mee gemaakt en veel nieuwe vrienden gemaakt.
Estafettestokje gaat naar: Bert Jacobs.
Omdat: Bert is al jaren omroeper bij VV Bennekom van het eerste elftal. Helaas gaat hij dit jaar stoppen. Ook ben ik altijd van harte welkom bij hem thuis om gezellig wat te drinken.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox