Op school is het gezellig met mijn vrienden

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Lars van Silfhout aan de beurt.

Naam: Lars van Silfhout.
Geboren: Op 23 juni 2006.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben pas 11 jaar, dus ik heb nog geen kinderen, ben ook niet verloofd of getrouwd, maar wel verliefd. Ik laat in het midden op wie…
Hobby's: Voetbal, voetbal, voetbal en natuurlijk naast voetbal, voetbal en voetbal, fortnite spelen.
Opleiding: Ik zit op de Wilhelminaschool bij meester Roel in de klas. Het is mijn laatste jaar en we zijn keihard aan het oefenen voor de uitvoering van onze musical.
Huidige beroep: Leerling, voetballer, broer zijn van Thom en broertje zijn van Wessel.
Wat vind je leuk aan dit werk: Op school is het gezellig met mijn vrienden, op het veld is het elke keer weer genieten om tegen een bal aan te trappen en mijn broer en broertje zijn eigenlijk ook mijn vrienden, ondanks dat we elkaar in de haren vliegen.
Verder actief: Op dit moment speel ik bij Vitesse O12, maar daar gaat volgend voetbalseizoen een einde aan komen. Ben nu aan het kijken wat ik wil, weer terug naar mijn oude liefde VV Bennekom of naar een andere club. Het zal wel duidelijk worden! Mijn ervaring bij Vitesse te hebben mogen spelen is supertof. Ik heb veel geleerd.
Stamcafé: Ben misschien nog wel een beetje jong voor een stamkroeg, maar als je me zoekt kun je het beste kijken op het schoolplein van de Wilhelminaschool of het voetbalveld bij VVBennekom. Ik zal het later wel gezellig vinden om een stamkroeg te hebben. Gezelligheid vind ik fijn.
Favoriete club: Tja, dat kunnen er maar twee zijn: VV Bennekom en Vitesse.
Favoriete krant: Lezen vind ik niet leuk, zelfs een beetje moeilijk. Ik heb dyslexie, maar ik oefen stug en hard door. Zo af en toe baal ik er enorm van, maar ik ben een doorzetter.
Favoriete CD/muziek: Ik houd heel erg van rap. Muziek waar mijn vader zo af en toe gek van wordt. Ben namelijk altijd mijn oortjes kwijt en dan kan ik niets anders doen dan het uit de speakers van mijn telefoon laten klinken.
Favoriete sport: Voetbal natuurlijk en zo af en toe meekijken met formule 1.
Favoriete vakantieadres: Kroatië, Frankrijk en Italië.
Slecht in: Lezen, maar ik zet keihard door.
Goed in: Voetballen en knuffelen met mama.
Hekel aan: Verliezen.
Spijt van of over willen doen: In mijn jonge leven geloof ik nog niet dat ik iets zou willen doen of spijt van heb. Er komen vast nog wel momenten.
Goede voornemens: Lekker mezelf blijven.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Parachutespringen, dat lijkt me echt heel gaaf.
Lelijkste plekje in Bennekom: Ach daar houd ik me niet zo mee bezig. Ik vind Bennekom eigenlijk gewoon een fijn dorp.
Mooiste plekje in Bennekom: Het schoolplein van de Wilhelminaschool.
Estafettestokje gaat naar: Martijn van de Bovenkamp.
Omdat: Martijn is mijn trainer geweest bij VV Bennekom. Ik heb veel van hem geleerd en hij komt regelmatig thuis bij Papa en Miranda. Altijd lol, plezier en feest… Hij is eigenlijk een goede vriend van me.

Meer berichten