Manchester City vind ik echt gaaf

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week: Wessel van Silfhout.

Naam: Wessel van Silfhout.
Geboren: Op 4 april 2004.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Hahaha, ik ben 14 jaar en zeker nog geen kinderen. Ook nog niet verliefd, verloofd, of getrouwd.
Hobby's: Ik ben echt van het voetballen. Ik speel bij VV Bennekom in het JO15-1 team. Ik voetbal al vanaf de Fifa league bij mijn cluppie! Net als elke andere puber game ik graag met vrienden.
Opleiding: Ik zit op de middelbare school in Ede (Het Streek).
Huidige beroep: Ik werk nu ruim een jaar bij mijn tante Lisette in ijssalon La Fontana. Vooralsnog maak ik vaak schoon en verkoop heel af en toe een ijsje. Volgend jaar wanneer ik 15 ben mag ik achter de toonbank ijsjes verkopen en afrekenen. Ik kijk daar erg naar uit!
Wat vind je leuk aan dit werk: Ik vind het heel leuk om mensen blij te maken. In de ijssalon krijgen mensen een lach op het gezicht. En natuurlijk is het leuk om centen te verdienen. Ten slotte wil ik graag een nieuwe computer.
Verder actief: Naast school met vrienden chillen in het weekend. Zo af en toe winkelen in Arnhem en als de agenda het op zaterdag toe laat vind ik het leuk om te fluiten bij de kleintjes.
Favoriete club: Manchester City vind ik echt gaaf. Ik ben er samen met papa naar toe geweest. Ze hebben een geweldig stadion en een hele mooie fan shop.
Muziek: Rap.
Vakantieadres: In ieder geval een warm land. 30 -35 graden vind ik superlekker. Met mama zijn we een paar keer in Frankrijk geweest en vorig jaar met papa zijn we in Kroatië geweest. Allebei hele mooie landen.
Slecht in: Tegen mijn verlies kunnen met voetbal en oké, ik baal ook van verliezen tijdens het gamen.
Goed in: Voetballen en gamen natuurlijk.
Hekel aan: Chagrijnige mensen en regen.
Spijt van of over willen doen: Ik zou heel graag nog een keer naar Manchester city willen gaan in Engeland.
Goede voornemens: Goede cijfers op school halen en slagen op het mbo.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Gescout worden door een Betaald voetbal opleiding.
Estafettestokje gaat naar: Lars van Silfhout.
Omdat: Lars is mijn broertje en ik ben benieuwd wat hij heeft te vertellen.

Meer berichten