Lentefair op het terrein van Boerderij Hoekelum

BENNEKOM - Op zondag 6 mei is het weer tijd voor een gezellige fair. Tijd voor de Lentefair! Je bent welkom van 10.30 tot 17.00 uur op het terrein van Boerderij Hoekelum om te genieten van de Lentefair. De entree is gratis en voor parkeren op het parkeerweiland betaal je 5 euro.

Wandel gezellig langs alle kraampjes die opgesteld staan op het hele terrein van Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122 in Bennekom. Je ontdekt dan het uitgebreide aanbod van kleding, beauty, lekkere hapjes, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Genoeg om lekker te shoppen en vergeet ook niet te genieten op het eetplein met een hapje en drankje.

Natuurlijk is iedereen welkom, want er is genoeg te zien voor elke bezoeker. Dus ook voor de kleinste bezoekers zijn er leuke activiteiten en vermaak. Zo is er voor de kleintjes bijvoorbeeld een unieke minidraaimolen, ponyrijden een kinderworkshop. En ook vers gemaakte poffertjes ontbreken natuurlijk niet. Kortom, iedereen kan zich prima vermaken tijdens de Lentefair.

De Lentefair bezoek je op zondag 6 mei gratis. Kom je met de auto? Dan betaal je 5 euro op het parkeerweiland. De parkeerwachters wijzen je netjes een plekje. Zien we jou op 6 mei tussen 10.30 en 17.00 uur op het terrein van Boerderij Hoekelum?

Kijk voor meer informatie over deze of andere fairs op www.differenzz.nl.

Meer berichten