De Voortuin Bennekom doet mee aan NLdoet

BENNEKOM - Zaterdag 10 maart is het NLdoet. Een jaarlijks terugkerende actie van het Oranje Fonds waar de Voortuin aan de Jonker Sloetlaan in Bennekom aan meedoet. Zij gaan, met de hulp van iedereen die dat leuk vindt, de zandbak
vernieuwen en allerlei tuinklussen aanpakken om de tuin weer klaar te maken voor het groeiseizoen. Mocht je het leuk vinden om eens een dagje mee te helpen, dan kun je je daarvoor opgeven via www.nldoet.nl of www.voortuinbennekom.nl. Tijdens NLdoetzaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur wil de tuingroep van de Voortuin het graag extra laagdrempelig maken om een keertje mee te komen helpen. En als je geen zin hebt in tuinieren, maar wel in een kop koffie met koek, dan ben je natuurlijk ook welkom. Voor de volwassenen en kinderen die de handen uit de mouwen willen steken heeft de tuingroep allerlei leuke klussen bedacht van zwaardere tot heel lichte werkzaamheden. Zo gaan we de oude zandbak uit elkaar halen, de composthoop omzetten, compost verspreiden, het bijenhotel opknappen, dode takken afknippen en wieden.
Na deze werkdag zijn we natuurlijk niet klaar. De tuingroep van de Voortuin verwelkomt graag nieuwe mensen die regelmatig mee willen helpen in de tuin. Ook verzamelt de Voortuin in het kader van Ede Doet vouchers om de boomspiegels aan de Jonker Sloetlaan te beplanten.Nieuwe vouchers hiervoor zijn ook nog steeds welkom.

Meer berichten
Shopbox