Ik heb de leukste baan van de wereld

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer.
Deze week is Dianne Verdouw.

Naam: Dianne Verdouw.
Geboren: Op 6 december 1977.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Al ruim 22 jaar samen met Jeroen en sinds 2003 getrouwd. We hebben twee kinderen Thijs en Femke.
Hobby's: Ik heb eigenlijk niet specifiek een hobby.
Opleiding: Groenhorstcollege en wat jaartjes later heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW) gevolgd bij het ROC A12 in Ede.
Huidige beroep: Sinds 2001 werk ik bij 's Heerenloo, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds drie jaar werk ik in een huis voor twaalf cliënten in Lunteren.
Wat vind je leuk aan dit werk: Elke dag is anders en misschien toch het zorgen voor. Ik roep vaak dat ik de leukste baan van de wereld heb. Zo zie ik het ook echt. Je geeft veel, maar je krijgt nog veel meer terug. Het is altijd een uitdaging om samen nieuwe doelen te behalen, dit hoeft niet altijd heel groots te zijn, maar kan ook iets kleins zijn maar wel van grote waarde. Samen werken om hun netwerk te vergroten en te onderhouden. Nee hoor voor mij voorlopig geen andere baan!
Verder actief: Afgelopen jaar voor het eerst vrijwilliger geweest bij het kinderdorp, dit vond ik erg leuk. Verder actief als OR lid op basisschool de Wingerd. Ook ik ga dit jaar mee voor de vijfde keer als fietser/kaartlezer met de Roparun team run4care Qixium. Dit is zo'n mooi evenement, zoveel mogelijk geld inzamelen voor mensen met kanker dit in combinatie met de sportieve uitdaging, samen met het hele team maakt het een mooi weekend. Ik kijk er nu al naar uit.
Stamcafé: Ik ben geen caféganger, maar zomers in de veranda met goed gezelschap en een glaasje Hugo vermaak ik me prima.
Favoriete club: VV Bennekom omdat onze zoon daar speelt. Sinds kort speelt onze dochter korfbal bij DVO dus ik zal daar vanaf heden ook wat vaker komen. En ja natuurlijk Yo's Gym.
Favoriete krant: Het Bennekoms Nieuwsblad, altijd leuk om tijdens het koken op woensdag hem door te lezen.
Favoriete CD/muziek: Afgelopen vrijdag voor de tweede keer bij een concert van HAEVN geweest, London Grammer, maar ook top 40 vind ik fijn om te luisteren.
Favoriete sport: Spinning, maar ook de Fatburn les van Inge op woensdagochtend is favoriet.
Favoriete vakantieadres: Frankrijk. Maar tijdens de voorjaarsvakantie in de sneeuw in Tsjechië, dit jaar voor het eerst naar Italië op zomervakantie ik ben benieuwd.
Slecht in: Nee zeggen…
Goed in: Ik zeg altijd wat ik denk. Dit is misschien niet altijd handig, maar je weet wel meteen wat je aan me hebt.
Hekel aan: Onrecht.
Spijt van of over willen doen: Ik heb nergens spijt van, ik kijk liever ook vooruit of bedenk hoe ik iets beter aan had kunnen pakken.
Goede voornemens: Genieten.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Naar familie in Nieuw-Zeeland.
Lelijkste plekje in Bennekom: Lege panden in het centrum, zo jammer.
Mooiste plekje in Bennekom: Bos rondom kasteel Hoekelum.
Estafettestokje gaat naar: Willeke Bergenhenegouwen - van de Wakker.
Omdat: Zij een leuk en lief mens is, die ook erg actief is voor de Wingerd.

Meer berichten
Shopbox