Elk jaar is Kevin Nijmeijer twee weken te vinden in het Kinderdorp.
Elk jaar is Kevin Nijmeijer twee weken te vinden in het Kinderdorp.

"Ik kan goed met mijn handen werken"

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer.
Deze week is Kevin Nijmeijer aan de beurt.

Naam: Kevin Nijmeijer.
Geboren: Op 13 april 1993.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben al drie en een half jaar verliefd op Stephanie.
Hobby's: Ik zit graag een avondje met mijn vriendin op de bank met een leuke serie, verder ga ik af en toe met een clubje vrienden op pad om samen PokemonGo te spelen, en op een koude of regenachtige dag wil ik de Xbox nog wel is aanzetten.
Opleiding: Begonnen op de Wilhelminaschool, daarna het Vossenvelde afgemaakt om daarna de koksopleiding te doen op de vakschool in Wageningen. Daar heb ik in vijf jaar tijd drie opleidingen afgemaakt allemaal in het koks vak.
Huidige beroep: Ik ben nu werkzaam bij een verhuurbedrijf in alles wat te maken heeft met evenementen, wereldwijd. Wij verhuren werkelijk alles wat betreft audio, video, licht en rigging. Ik ben samen met een collega verantwoordelijk voor het magazijn gedeelte bij de video afdeling.
Wat vind je leuk aan dit werk: Elke dag is het anders, het kan heel erg druk zijn en vervolgens kijken we de volgende dag het werk uit elkaars handen. Je weet 's ochtends nooit wat de dag gaat brengen. Helemaal leuk is dat ik samenwerk met mijn broer.
Verder actief: Elk jaar staan altijd twee weken in het teken van het Kinderdorp. En samen met mijn teamgenoten van team 003 Run4Care Qixium doe ik mee met de Roparun.
Favoriete krant: Het Bennekoms nieuwsblad (het estafette stuk) en het Kinderdorps Dagblad.
Favoriete CD/muziek: Van alles, dat gaat van Mooi Wark en Normaal tot aan de huidige Top 50
Favoriete sport: Ik heb jarenlang volleybal gespeeld bij Scylla in Wageningen, maar helaas ben ik daar gestopt omdat ik altijd moest werken in de avonden en de weekenden. Ik ben begonnen met hardlopen, alleen staat dat momenteel op een laag pitje omdat ik het gewoon veel te koud vind.
Favoriete vakantieadres: Vorig jaar heb ik samen met mijn vriendin een weekendje een camper geleend en besloten dat vaker te doen, dus het favoriete adres is de plek waar die camper staat.
Slecht in: Ik mag misschien soms iets geduldiger zijn in het verkeer. Ik kan er slecht tegen als andere weggebruikers niet door rijden of niet opletten.
Goed in: Koken. Ik kan goed met mijn handen werken, zowel in en rond het huis maar ook aan auto's.
Hekel aan: Bumperklevers, boodschappen doen, opruimen en kleding kopen.
Spijt: Spijt van dat ik mijn vorige auto heb verkocht. Dat was echt mijn auto, dat gevoel heb ik helaas bij mijn huidige auto nog niet gehad.
Goede voornemens: Stoppen met roken.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Mijn motorrijbewijs halen en gaan toeren in Amerika
Lelijkste plekje in Bennekom: Het grasveld tegenover Hoekelum.
Mooiste plekje in Bennekom: Het bos en het heitje.
Estafettestokje gaat naar: Dian Verdouw.
Omdat: Dian is onze oude buurvrouw en ik zit een weekeind samen met haar in een busje, ik ben heel benieuwd wat haar antwoorden zijn.

Meer berichten
Shopbox