In de zomer is Brian Nijmeijer druk voor Kinderdorp waar hij met de rest van het team het Kinderdorps Dagblad maakt.
In de zomer is Brian Nijmeijer druk voor Kinderdorp waar hij met de rest van het team het Kinderdorps Dagblad maakt.

"Ik ben altijd druk met van alles"

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Brian Nijmeijer aan de beurt.

Naam: Brian Nijmeijer.
Geboren: Op 9 maart 1991.
Woonplaats: Ik woon net een maand weer in Bennekom. Daarvoor Arnhem en Den Bosch. Maar ik ben wel opgegroeid in Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd: Ik ben al een hele tijd verliefd op Marieke Pomp en we hopen volgend jaar te trouwen.
Hobby's: Druk voor Scouting waar ik leiding geef bij de Rowans. In de zomer ben ik 14 dagen druk voor Kinderdorp waar ik met de rest van het team het Kinderdorps Dagblad maak.
Opleiding: De Wilhelminaschool, Het Streek (Vossenvelde), Roc A12 en het Pantarijn. Eigenlijk zijn alle scholen waar ik op heb gezeten gesloopt…
Huidige beroep: Ik werk voor Rentall in Bemmel. Een verhuur bedrijf voor Licht, Geluid en Video voor evenementen waarbij ik verantwoordelijk ben voor de Video-tak van het bedrijf.
Wat vind je leuk aan dit werk: De veelzijdigheid en vrijheid die ik heb en dat in combinatie met een hoop uitdagingen, de nodige stress en een hoop leuke collega's
Verder actief: Voor de RopaRun Team 003 waarbij ik de rest van het team van eten, drinken en gezelligheid voorzie. En momenteel bezig met het verbouwen van ons huis waar we een maand geleden in zijn gaan wonen.
Favoriete club: Ik houd me eigenlijk niet zo bezig met voetbal… dus deze kan ik eigenlijk niet beantwoorden.
Favoriete krant: Het Kinderdorps Dagblad natuurlijk! Want dit is natuurlijk de beste krant van Bennekom… (tenminste in Augustus dan even…)
Favoriete CD/muziek: Heel veelzijdig, soms een nummertje Nederlandstalig en soms een beetje Trance of Hardstyle.
Favoriete sport: Haha, Mensen die me kennen zouden zeggen… sport, dat kent Brian niet… maar het enige wat ik af en toe kijk is Formule 1.
Favoriete vakantieadres: In 2014 ben ik met Marieke in Nieuw Zeeland geweest. Dus daar, en dan voor ons tentje op het strand aan een meer aan het ontbijt zitten en kijken naar de opkomende zon!
Slecht in: Niets doen. Ben eigenlijk altijd druk met van alles.
Goed in: Hier heb ik lang over na moeten denken, maar ik hoop in de dingen die ik oppak en doe anders zou het zonde zijn van de tijd.
Hekel aan: Mensen die de kantjes er vanaf lopen en de auto wassen.
Spijt van of over willen doen: Overdoen, onze vakantie naar Nieuw Zeeland. Dat was wel zo vreselijk mooi!
Goede voornemens: Er zou best een kilootje of wat vanaf mogen, maar ik hou ook wel van lekker eten en dat is niet zo'n goede combinatie. Maar ach, daarom heten het goede voornemens toch?
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Een mooie lange wereldreis maken met Marieke, maar ik ben eigenlijk ook wel een huismus dus of dat er uiteindelijk van gaat komen? Maar ik hoop van wel, je weet maar nooit.
Lelijkste plekje in Bennekom: Heeft Bennekom een lelijk plekje? Is mij (nog) niet opgevallen.
Mooiste plekje in Bennekom: Ik hoop ons huis als we klaar zijn met verbouwen!
Estafettestokje gaat naar: Kees Bouw.
Omdat: Ik benieuwd naar wat hij mooi en niet mooi vind aan Bennekom.

Meer berichten