Jannet gaat met team 003 Run4Care Qixium het Roparun avontuur aan
Jannet gaat met team 003 Run4Care Qixium het Roparun avontuur aan

Jannet gaat het Roparun avontuur aan

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Jannet van de Pol aan de beurt.

Naam: Jannet van de Pol.
Geboren: Op 5 juni 1987.
Woonplaats: Samen met Kees heb ik ruim tweeënhalf jaar geleden ons stekkie in Bennekom gekocht.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Vijfeneenhalf jaar stapelverliefd op Kees. We wonen met veel plezier samen in Bennekom met onze poes 'Sokje'.
Hobby's: Hardlopen, zwemmen, buiten zijn, vakantie, vrienden, samen met Kees aan het huis klussen, vrijwilliger bij Kinderdorp en Roparun.
Opleiding: Sport & Bewegen MBO ROCA12 in Ede en daarna doorgestroomd naar Sport, Gezondheid en Management HBO op de HAN in Nijmegen.
Huidige beroep: Buurtsportcoach en leefstijlcoach bij Sportservice Ede.
Wat vind je leuk aan dit werk: Je werkt met heel veel verschillende partijen samen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden en te zien dat hier weer mooie initiatieven uit kunnen voortkomen. Daarnaast vind ik het mooi om mensen te kunnen helpen waarbij ik sport/bewegen als middel gebruik.
Verder actief: Voor de zevende keer heb ik de eer om deel uit te mogen maken van team 003 Run4Care. Met dit team nemen wij deel aan de Roparun. Een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam en sinds 2012 ook van Hamburg naar Rotterdam. Dit jaar vertrekken wij vanuit Parijs. Ik heb ontzettend veel zin om met dit team het Roparun avontuur aan te gaan en op deze wijze mijn steentje bij te dragen aan het goede doel. Het geld wordt gebruikt voor projecten waarbij het leven voor mensen met kanker zover mogelijk wordt verlicht.
Stamcafé: Ik ben daar niet zo veel te vinden. Maar als ik er beland dan heeft het vaak met Kinderdorp te maken en die hebben als stamcafé De Keijzer.
Favoriete club: Run2gether. Dat is een Edese loopvereniging waarbij ik mijn kilometertjes maak ter voorbereiding op de Roparun. Een goede stok achter de deur en erg gezellig!
Favoriete krant: De Gelderlander.
Favoriete CD/muziek: Heel divers. Ik luister naar top 40 muziek, maar ben met Kees ook een keer naar een concert van AC/DC geweest, dat vond ik ook geweldig!
Favoriete sport: Hardlopen en zwemmen.
Favoriete vakantieadres: Ik denk Nieuw Zeeland. Dit jaar ga ik daar samen met Kees een paar weken rondtrekken met een busje. Dus ik ben heel erg benieuwd!
Slecht in: Soms ben ik wat te secuur waardoor ik niet zo vlot ben. Mijn Run4Care teamgenoten zouden zeggen dat ik altijd de laatste ben voor vertrek.
Goed in: Om mij heen hoor ik nog wel eens dat ik goed kan organiseren.
Hekel aan: Als anderen mijn planning in de war sturen.
Spijt van of over willen doen: Ik ben wel eens op wintersport geweest, maar merk dat ik een schijterd ben. En van de zomer nog gewoon boven op de steiger staan meehelpen met een schoorsteen van het dak af te slopen. Zit dus echt tussen de oren! Ik zou wel graag verder willen blijven oefenen, zodat ik wat meer ontspannen van de berg af kan skiën.
Goede voornemens: Een mooie reis maken!
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Parachutespringen.
Lelijkste plekje in Bennekom: Onze zolder. Dat is het volgende project wat we gaan opknappen.
Mooiste plekje in Bennekom: Dat zijn er zo veel! Maar als je via de Hullenberglaan het bos in loopt kom je ineens uit bij een stukje hei. Erg mooi plekje!
Estafettestokje gaat naar: Ferry Jansen.
Omdat: Hij al jaren in Bennekom woont en actief is in Bennekom. Daar heeft hij vast leuke verhalen over te vertellen.

Meer berichten