Yvonne Nijmeijer gaat graag met Wolter op vakantie naar Zuid Europa.
Yvonne Nijmeijer gaat graag met Wolter op vakantie naar Zuid Europa.

Ik help met veel plezier bij Kinderdorp

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Yvonne Nijmeijer aan de beurt.

Naam: Yvonne Nijmeijer.
Geboren: Op 4 juli 1963.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Wolter. We hebben twee zonen en twee aanstaande schoondochters. Brian en Marieke en Kevin en Stephanie.
Hobby's: Geocaching, wandelen, op pad met onze camper en ieder jaar ben ik weer met heel veel plezier twee weken betrokken bij het Kinderdorp Bennekom.
Opleiding: MBO.
Huidige beroep: Verkoopmedewerkster bij Hema Bennekom.
Wat vind je leuk aan dit werk: Zorgen voor een mooie opgeruimde winkel en zorgen voor tevreden klanten die graag nog eens terug komen. En dat doen we met een heel gezellig team.
Verder actief: Ik ben actief voor Run4Care Qixium, dit is een vrienden team dat met veel liefde en passie meedoet aan de Roparun. Dit is een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam met als doel geld ophalen om projecten te financieren die het leven voor mensen met kanker, voor zover mogelijk, te veraangenamen. Dit jaar ga ik voor de zesde keer mee in de catering. Super trots ben ik dat ik dit mag doen samen met Wolter, Brian en Kevin die zich net als ik inzetten voor dit team om dit goede doel te steunen.
Stamcafé: Lekker thuis met familie en vrienden.
Favoriete club: Ik kan niet kiezen tussen PSV en Vitesse.
Favoriete krant: Het Bennekoms Nieuwsblad en het AD.
Favoriete CD/muziek:Marco Borsato en Guus Meeuwis.
Favoriete sport:Ik ben allergisch voor sporten, maar ik kijk heel graag naar Formule 1 en schaatsen.
Favoriete vakantieadres: Niet echt één adres maar wat ik graag doe is met Wolter samen in de camper trekken door Zuid Europa.
Goed in: Tja…de mannen hier in huis zeggen dat ik lekker kan koken.
Spijt van of over willen doen: Ooit ben ik ernstig gevallen bij het schaatsen en daarna heb ik nooit meer op schaatsen gestaan, daar heb ik wel spijt van want nu durf ik niet meer en ik zou het eigenlijk best heel graag nog eens willen doen.
Goede voornemens: Zoveel mogelijk leuke en gezellige dingen doen.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Ooit ben ik abseilend van de hoge Mariendaal flat in Ede gegaan, dit zou ik zo nog eens doen en dan wat langer blijven hangen om van dit geweldige gevoel te genieten.
Lelijkste plekje in Bennekom: Op dit moment onze achtertuin.
Mooiste plekje in Bennekom: Het Bennekoms heitje.
Estafettestokje gaat naar: Jannet van de Pol.
Omdat: Zij is een poosje uit Bennekom weggeweest maar nu weer terug, en daar heeft ze vast een reden voor.

Meer berichten