Redichem aanvaller Fabian Mösle aan de bal, Luc Dolphijn (rechts) van SKV kijkt toe om in te grijpen. (foto: gertbudding.nl)
Redichem aanvaller Fabian Mösle aan de bal, Luc Dolphijn (rechts) van SKV kijkt toe om in te grijpen. (foto: gertbudding.nl)

Luc Dolphijn en Fabian Mösle naar Bennekom

BENNEKOM – Zaterdag eerste klasser Bennekom roert zich nu al succesvol op de spelersmarkt. De club zoekt het vooralsnog in de regio. Redichem topscorer Fabian Mösle en SKV-speler Luc Dolphijn zijn gecontracteerd.

Renkumer Fabian Mösle (26) heeft even getwijfeld, maar na een vruchtbaar en overtuigend gesprek met oefenmeester Arnold Brehler hakte Fabian Mösle de knoop door. De Renkumer maakt bij zaterdag derde klasser, waar hij een voorname rol heeft, het seizoen gewoon af en hoopt op een titel als topscorer. De begeerde speler, hij opereert vanuit de tweede lijn, is momenteel uitstekend op dreef en heeft al zestien gescoord.

Fabian Mösle kiest pertinent niet voor een lucratief contract bij Bennekom, hij had overigens nog een paar aanbiedingen lopen. "Nee, zeker niet", zegt hij overtuigd. "De voorwaarde voor de overstap naar Bennekom was dat trainer Arnold Brehler zou blijven. En dat is het geval, maar ik wil ook weten wat mijn sportieve plafond is", zegt de Renkumer.


Bennekom heeft SKV'er Luc Dolphijn al langer op de korrel. Nog niet zo lang geleden kwam een delegatie van Bennekom, onder aanvoering van Hein Oelderik, naar het Wilhelminasportpark om Dolphijn te aanschouwen tegen Redichem. Nu zijn er door Bennekom knopen doorgehakt en is ook Dolphijn ingelijfd.

De Wageninger (19) heeft ervaring opgedaan bij NEC, WAVV en Vitesse. Daar kwam hij kennelijk helemaal niet tot wasdom, de kleine speler is momenteel een vaste waarde bij SKV. Met het aantrekken van de regionale talenten (versterkingen) heeft Bennekom een andere weg ingeslagen en let momenteel duidelijk op de centjes. Feit is dat oefenmeester Arnold Brehler snel heeft gehandeld met het aantrekken van de spelers.

Meer berichten