De Kerstmarkt op CNS-basisschool Juliana leverde een fantastisch bedrag op. Foto: Doriet Willemen.
De Kerstmarkt op CNS-basisschool Juliana leverde een fantastisch bedrag op. Foto: Doriet Willemen. (Foto: Doriet Willemen)

Drukbezochte kerstmarkt Juliana voor goede doel

BENNEKOM - De kerstmarkt die CNS-basisschool Juliana vorige week organiseerde, heeft een bedrag van maar liefst €1440,05 opgeleverd voor de actie Serious Request. Enkele kinderen brengen de opbrengst zelf naar het Glazen Huis in Apeldoorn.

Kinderen, ouders en leerkrachten van de Juliana, allemaal hielpen ze enthousiast mee op de gezellige en drukbezochte kerstmarkt. De bezoekers konden uitgebreid rondneuzen tussen de kraampjes met kerstartikelen, speelgoed, boeken, sieraden en nog veel meer. Er was een schminkhoek en een kraampje waar je je nagels kon laten lakken. Populair was de knutselhoek, waar kinderen zelf aan de slag konden om een leuke kerstversiering te maken. Ook erg in trek was de koffiekamer. Hier konden bezoekers even rustig zitten en bijkomen onder het genot van een bekertje chocolademelk, koffie of thee. Met wat lekkers erbij! Want groep 8 was aan het bakken geslagen en zij verkochten heerlijke, zelfgemaakte cakes, taarten en worstenbroodjes. Het was lastig kiezen uit het grote assortiment van mooi versierde lekkernijen.
Ondanks, of misschien juist wel dankzij, de schappelijke prijzen van alle spullen en activiteiten, werd een mooi bedrag opgehaald. Op een groot digitaal scorebord in de hal hield directeur Christiaan de Jong de hele middag de opbrengst bij. Aan het einde van de dag stond de teller op het mooie bedrag van €1440,05.

Meer berichten