Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Aankomende maand staan de kratten van de voedselbank bij Albert Heijn Bennekom.
Aankomende maand staan de kratten van de voedselbank bij Albert Heijn Bennekom.

Estafettestokje Voedselbank

BENNEKOM - Afgelopen maand hebben de kratten van de Voedselbank Ede bij Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank gestaan. "De eerste dag mochten we al 60 kilo pompoenen ontvangen", aldus directeur Eddy van Doorn. "Heerlijk om pompoenensoep van te maken".

De komende maand zullen er waarschijnlijk nog meer kratten gevuld worden, omdat ze in december in de Albert Heijn staan. Gijs Aartsen, supermarktmanager van Albert Heijn Bennekom, is zoals elk jaar weer heel enthousiast om de actie te laten slagen. "Dit is de beste maand om de kratten hier neer te zetten. We hopen dan ook dat als onze klanten boodschappen bij ons doen, er ook één of twee lang houdbare levensmiddelen en/of drogisterijartikelen in de kratten van de voedselbank mogen komen."

Ruim honderd gezinnen uit de gemeente Ede maken wekelijks gebruik van de Voedselbank Ede. Hieronder ook een aantal Bennekomse cliënten. De Voedselbank Ede vindt het hartverwarmend dat er al jarenlang zoveel praktische steun is vanuit de Bennekomse bevolking. "Een groot compliment naar de Bennekomse bevolking, die zich hiermee weer van haar beste kant laat zien", aldus de medewerkers

Bent u een bedrijf of andere organisatie en wilt u ook een maand inzamelpunt zijn? Neem dan contact op met Estafette coördinator Marijke van Doorn op telefoonnummer (0318) 416269.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox